koření - adžika
nebo čubrica nebo bylinky, případně Podravka...
Postup přípravy receptu
1
Na rozpáleném oleji si ve větší pánvi orestujeme nejdřív papriku a žampiony. Pak přidáme ostatní zeleninu, dochutíme, promícháme, řádně prohřejeme, nakonec přimícháme hotovou rýži ze sáčku a můžeme podávat buď jako přílohu k masu nebo si dát zeleninovou pánev jako lehký oběd nebo večeři. Místo rýže můžeme použít čínské nudle, těstoviny.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavlína
|9. 4. 2016 12:34
Výborná příloha i rychlý hlavní jídlo a taky zdravý.
Sarka
|4. 9. 2015 09:10
Vynikajici vecere. Pritelovi jsem k ryzi udelala navic jeste grilovany kureci steak.
Součková
|23. 7. 2014 12:56
No bylo to opět boží, není co zkazit a chutná mi i studená k večeři, když se udržím a nesežeru jí do tý doby :-D
Viktor
|1. 7. 2014 11:49
Safra to jídlo je super, ale rozhodně z čerstvých survin a bez GLUTAMÁTU! Podravka je humus! S troškou kari, nebo čersvých bilinek je to žrádlo :-D :-P 8-)
ivulinka
|22. 7. 2013 22:26
Opravdu rychlý a vynikající recept, s manželem jsme si pochutnali.
Stáňa
|18. 6. 2013 11:43
Musím toho dělat kotel, protože vychladlé je to taky super a dokud není prázdno, tak má ve woku pořád někdo nos.
Kaminkova
|10. 5. 2012 14:01
Rychly, vyborny a zdravy obed :-) Maso si dame jindy ;-)
Toto jídlo si vařím celkem často, většinou jako hlavní chod nebo přílohu k rybě, ale nedávám tam papriku (nejím ji) a místo podravky dochucuji kari kořením. <3 Výborné! :-)
sice jsem to vařila bez žampionů, které nebyly v surovinách (a ani mi nechutnají) ale povedlo se. Rychlé a jednoduché, když nevíte coby (a nenajdete to v Obi) :-D