Tak jsem take vyzkousela, ale nam moc nechutnalo. Podle me je to trochu prekombinovane. Cibulka, cesnek a papriky byly tvrde (zapekala jsem 25 min) a na chut taky nic moc. Uz delat nebudu. :-(
díky za vysvětlení pojmu italské koření, halucinaci jsme udělali - byla super - jako koření jsme použli směs koření na pizzu, ani členové rodiny milující maso neodolali libé vůni tohoto pokrmu a konstatovali svorně - je to dobrůtka
Neměla jsem sice brokolici, ale použila jsem místo ní květák. Žampióny jsem také neměla. Přesto to bylo vynikající. I manžel si pochutnal:-) Se žampíky by to mohlo být možná lepší.
ITALSKÉ KOŘENÍ 3 lžíce tymiánu, 3 lžíce dobromysli, 3 lžíce rozmarýnu, 1 lžíce šalvěje, 4 lžíce bazalky. Směs čerstvých nebo sušených bylin používáme na pizzu, těstoviny nebo do jiných specialit.
Rádi by sme vyzkoušeli,ale bohužel sme narazili na zásadní problém-na naši jistou neznalost italského koření. A tak vás prosíme o upřesnění. Předem děkujeme za případnou odpověd.......
Vyzkoušíme!
Výborné..!
Tak toto bude určite super !!!