• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zeleninová halucinace
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová halucinace

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová halucinace
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks brambory větší
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • brokolice malá
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      balíček olivy
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      ks rajčata
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g eidam sýr
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • 1
      lžíce italské koření
    • 1
      ks citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Uvařené brambory nakrájíme na plátky a polovinu dáme na dno zapékacího pekáčku a posypeme vegetou a osolíme. Na ně navrstvíme na kolečka nakrájená rajčata a cibuli, pokryjeme směsí uvařené brokolice, oliv, na kostky nakrájené nivy a paprik, pokrájeného česneku a na másle osmahnutých rozčtvrcených žampionů. Pokryjeme druhou polovinou na kolečka rozkrájených brambor. Celé zasypeme kořením (dobré je i čerstvé).
2
V misce smícháme nastrouhaný sýr, mléko a 2 celá vejce na tekutější kaši. Okořeníme, ochutíme citronem a dle chuti osolíme a opepříme. Celou směsí pokryjeme vrchní vrstvu brambor. Pro hezkou kůrku posypeme sladkou paprikou.
3
Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut, než sýr zhnědne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá zeleninová směs se slaninou

Rychlá zeleninová směs se slaninou

Krémová zeleninová polévka

Krémová zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina M. | 1. 8. 2013 13:42

    Tak jsem take vyzkousela, ale nam moc nechutnalo. Podle me je to trochu prekombinovane. Cibulka, cesnek a papriky byly tvrde (zapekala jsem 25 min) a na chut taky nic moc. Uz delat nebudu. :-(

  • Anna Šindelářová | 30. 10. 2005 09:00

    díky za vysvětlení pojmu italské koření, halucinaci jsme udělali - byla super - jako koření jsme použli směs koření na pizzu, ani členové rodiny milující maso neodolali libé vůni tohoto pokrmu a konstatovali svorně - je to dobrůtka

  • Jindřiška | 28. 10. 2005 16:29

    Neměla jsem sice brokolici, ale použila jsem místo ní květák. Žampióny jsem také neměla. Přesto to bylo vynikající. I manžel si pochutnal:-) Se žampíky by to mohlo být možná lepší.

  • Simča Sládková | 27. 10. 2005 15:33

    ITALSKÉ KOŘENÍ 3 lžíce tymiánu, 3 lžíce dobromysli, 3 lžíce rozmarýnu, 1 lžíce šalvěje, 4 lžíce bazalky. Směs čerstvých nebo sušených bylin používáme na pizzu, těstoviny nebo do jiných specialit.

  • Anna Šindelářová | 24. 10. 2005 20:13

    Rádi by sme vyzkoušeli,ale bohužel sme narazili na zásadní problém-na naši jistou neznalost italského koření. A tak vás prosíme o upřesnění. Předem děkujeme za případnou odpověd.......

  • Pavel | 24. 10. 2005 12:07

    Vyzkoušíme!

  • Bára Bláhová | 22. 10. 2005 20:16

    Výborné..!

  • Tereza Jarčušková | 20. 10. 2005 10:54

    Tak toto bude určite super !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Zelenina Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brokolice Červená cibule Červená paprika Česnek Citron Eidam sýr Italské koření Mléko Olivy Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Niva Vejce Žampiony Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

97
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
90
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
68
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
50
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
43
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Zeleninová halucinace
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact