• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Zeleninová halucinace
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová halucinace

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová halucinace
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks brambory větší
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • brokolice malá
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      balíček olivy
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      ks rajčata
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g eidam sýr
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • 1
      lžíce italské koření
    • 1
      ks citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Uvařené brambory nakrájíme na plátky a polovinu dáme na dno zapékacího pekáčku a posypeme vegetou a osolíme. Na ně navrstvíme na kolečka nakrájená rajčata a cibuli, pokryjeme směsí uvařené brokolice, oliv, na kostky nakrájené nivy a paprik, pokrájeného česneku a na másle osmahnutých rozčtvrcených žampionů. Pokryjeme druhou polovinou na kolečka rozkrájených brambor. Celé zasypeme kořením (dobré je i čerstvé).
2
V misce smícháme nastrouhaný sýr, mléko a 2 celá vejce na tekutější kaši. Okořeníme, ochutíme citronem a dle chuti osolíme a opepříme. Celou směsí pokryjeme vrchní vrstvu brambor. Pro hezkou kůrku posypeme sladkou paprikou.
3
Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut, než sýr zhnědne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krémová zeleninová polévka

Krémová zeleninová polévka

Rychlá zeleninová směs se slaninou

Rychlá zeleninová směs se slaninou

Zeleninová polévka se šťovíkem a smetanou

Zeleninová polévka se šťovíkem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina M. | 1. 8. 2013 13:42

    Tak jsem take vyzkousela, ale nam moc nechutnalo. Podle me je to trochu prekombinovane. Cibulka, cesnek a papriky byly tvrde (zapekala jsem 25 min) a na chut taky nic moc. Uz delat nebudu. :-(

  • Anna Šindelářová | 30. 10. 2005 09:00

    díky za vysvětlení pojmu italské koření, halucinaci jsme udělali - byla super - jako koření jsme použli směs koření na pizzu, ani členové rodiny milující maso neodolali libé vůni tohoto pokrmu a konstatovali svorně - je to dobrůtka

  • Jindřiška | 28. 10. 2005 16:29

    Neměla jsem sice brokolici, ale použila jsem místo ní květák. Žampióny jsem také neměla. Přesto to bylo vynikající. I manžel si pochutnal:-) Se žampíky by to mohlo být možná lepší.

  • Simča Sládková | 27. 10. 2005 15:33

    ITALSKÉ KOŘENÍ 3 lžíce tymiánu, 3 lžíce dobromysli, 3 lžíce rozmarýnu, 1 lžíce šalvěje, 4 lžíce bazalky. Směs čerstvých nebo sušených bylin používáme na pizzu, těstoviny nebo do jiných specialit.

  • Anna Šindelářová | 24. 10. 2005 20:13

    Rádi by sme vyzkoušeli,ale bohužel sme narazili na zásadní problém-na naši jistou neznalost italského koření. A tak vás prosíme o upřesnění. Předem děkujeme za případnou odpověd.......

  • Pavel | 24. 10. 2005 12:07

    Vyzkoušíme!

  • Bára Bláhová | 22. 10. 2005 20:16

    Výborné..!

  • Tereza Jarčušková | 20. 10. 2005 10:54

    Tak toto bude určite super !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Zelenina Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brokolice Červená cibule Červená paprika Česnek Citron Eidam sýr Italské koření Mléko Olivy Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Niva Vejce Žampiony Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Avokádové lanýže

Avokádové lanýže

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

343
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
109
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
93
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
46
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
33
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Zeleninová halucinace
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact