Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečený jogurtový dort
Guláš od mámy
Metrový koláč
Pařížský dort - Harlekýn
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Pařížské rohlíčky IV.
Krowky
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Jemný tvarohový krémovník
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory