• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zelenina v pánvi
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina v pánvi

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina v pánvi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 4
      lžíce máslo
    • 500
      g hovězí roštěná
    • 150
      g celer
    • 200
      g cuketa
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hořčičné semínko
    • 6
      ks rajčata
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem.
2
Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Čína v pánvi wok

Čína v pánvi wok

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • otezet | 29. 11. 2016 19:28

    zejo..uplne vegan recept O:-)

  • TSp | 20. 10. 2014 14:08

    Zeleninová pánev a třetí položka je půl kila masa... :-)

  • Milky_rasta | 5. 2. 2013 19:57

    Dost dobrý, udělal jsem to z kuřecích prsou ;) libovka

  • Vaberg | 11. 1. 2013 21:43

    Roštěná je minutkové maso , proužky se orestují pouze tak 2 - 3 minuty jinak je to žvýkačka

  • Betty Blue
    Betty Blue | 27. 7. 2012 12:28

    tak uvařeno, je to docela dobrý, akorát jsem tam místo hovězího dala krůtu :-) krásně to voníííí!

  • alenka | 9. 2. 2011 12:22

    tady je seznamka? Hledám mileho chlapce, který umí velmi dobře vařit. Mě je 12let. Moje tel: 728921738 tak mi prosím brnkni! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • Vláďa Zlínský | 6. 1. 2011 14:17

    Tady je seznamka??? <3

  • Šoulin Klacek | 3. 11. 2010 14:21

    No přece na talíři!!! :'(

  • Bořivoj Klacek | 3. 11. 2010 13:19

    Prosim vás já nevím jak se tento pokrm podává, jestli v pánvi nebo v hrnci. Předem děkuji za odpověď. O:-) ;-) :-D

  • Tom | 31. 10. 2010 13:14

    Ahoj, dnes jsem vyzkoušel a jsem trochu zklamán. Podle mě není vhodně vybrán druh masa a samotný údaj o času přípravy masa se mi zdá velmi podhodnocený. Sám jsem ho dělal asi 15 minut a přesto bylo maso tuhé. S jiným masem by to mohlo být již lepší. Dále bych vše připravoval z již předvařených brambor, ty mé byly následně syrové a to i přes dušení min. 15 min. Omáčka výborná, ale nějak se mi tam celkově ztratila chuť všech druhů zeleniny. Také rajčata bych jen nepůlil, ale nakrájel na menší kousky. Jinak určitě podnětný recept, po drobných úpravách jistě i velice dobrý.

  • Mirka Wiesnerová | 29. 11. 2009 12:58

    Tak tohle je luxusni jidlo, delam si ho bez masa. skvela kombinace chuti

  • zuzojda nováková | 20. 11. 2004 18:44

    zkoušla jsem to, a doporučuji každému, výborné je do smetany přidat nivu a nastrouhanou citrónovou kůřu, výborné pro gurmány

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Večeře Smažení Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cibule Cuketa Hořčice plnotučná Hořčičné semínko Hovězí roštěná Máslo Pepř mletý Petrželka Rajčata Solamyl (bramborový škrob) Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Americká buchta

Americká buchta

Roštěnky na špeku

Roštěnky na špeku

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

Pomazánka z uzeného masa

Pomazánka z uzeného masa

Bezinkový džem (rosol) - květový

Bezinkový džem (rosol) - květový

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Almnüsse (smažené koblížky)

Almnüsse (smažené koblížky)

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

148
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
52
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
48
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
47
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Princezna Kate po léčbě rakoviny: Emotivní poselství!

Princezna Kate po léčbě rakoviny: Emotivní poselství!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Zelenina s bylinkovým tvarohem
Zelenina s bylinkovým tvarohem
Zeleninová bramboračka
Zeleninová bramboračka
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninová česnečka s krutony
Zeleninová česnečka s krutony
  • Recepty.cz
  • Zelenina v pánvi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact