• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina pro přípravu vlašského salátu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • okurka 2 díly
    • hrášek 2 díly
    • mrkev 2 díly
    • petržel 1 díl
    • cibule 1 díl
    • kapie 1 díl
    • celer 1/4 dílu
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,25
      l ocet
    • 300
      g sůl
    • cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, dobře promícháme a napěchujeme do sklenic.
2
Zalijeme teplým nálevem a sterilujeme při 85 °C 30 min.
3
Použijeme pro přípravu vlašského nebo bramborového salátu. Je výborná především na přípravu vlašského salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Grilované chobotnice na rukolovém salátu

Grilované chobotnice na rukolovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 20. 1. 2006 15:42

    Já Vám také. Žít a nechat žít je odedávna moje heslo. Proč se hned zlobit kvůli maličkostem, když na světe je dost problémů i bez toho.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 15:39

    Nechcem byť neslušná, ani agresívna a viem, že toto nepatrí ku komentáru k receptom, ale skúste si nájsť môj recept "Kakaové dortíky" a zauvažovať, prečo ste nepovažovali za slušné zastať sa mňa pri útoku p. Aliny o salmonelóze. Prepáčte, ale nemôžem celkom uveriť, že ide o princíp. Ale aj tak vám ponúkam zmier. Prajem vám krásny zvyšok dňa.

  • Di | 20. 1. 2006 15:27

    To se velmi mýlíte, paní Jarčušková. Nemám prostě jen ráda útočné konmentáře, ve kterých si, zdá se, některé přispěvatelky libují. A je mi jedno zda se podepisují Tereza Jarčušková či úplně jinak. Prostě mi vadí, pokud se někdo naváží do jiných a považuji za slušné se těch "deptaných" zastat.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 14:35

    Milá Di, mám pocit, že vám nejde o vec, ale stále len o útok na mňa. Je to už po niekoľkýkrát. Prečo ?

  • Di | 20. 1. 2006 13:35

    Souhlasím.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 12:59

    Pro Di: ano, máte pravdu, omlouvám se. Právě na tom odseknutí mi spočinul zrak při otevření stránky a celé jsem to důkladně nepročetla. Má chyba. Pojďme za tím udělat tlustou čáru...

  • Di | 20. 1. 2006 12:37

    Já se nechci s nikým hádat, paní Oumarová. Na tento web si chodím pro pohodu. Rozhodně se mi ale nelíbí, pokud tu někdo na agresivně vyjíždí na druhé a shazuje je. Jana odsekla právem. Pokud se paní Jarčušková nedovede zdržet svých poznámek s podtextem Jsem nejlepší a nad Vámi se mohu tak akorát zasmát, ať si své komentáře raději nechá.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:57

    Díky za radu a teď už jen čekat na letošní úrodu a hurá na to.

  • Airan | 20. 1. 2006 11:43

    Marie, snad se autorka nebude zlobit kdyz odpovim za ni - hrasek se bude chovat slusne:-)) nezkvasi protoze v receptu je ocet. Nechcete li aby se hrasek a fazolky vam zkazili dejte do sklenice vzdy lzicku octa a zavarujte pak beznym spusobem. Mam to vyzkousene.

  • Alena H. | 20. 1. 2006 11:30

    To jsem netušila, jaká se rozvíří diskuse nad receptem na zavařování, který jsem zde uveřejnila v lednu, když máme na zavařování tolik času.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:23

    Já jen zpátky k receptu- ze zkušenosti mé maminky vím, že mívala potíže se zavařováním hrášku (od čehož pak raději ustoupila) neboť jí po zavaření většinou zkvasill i když byla zkušená a uměla. Tak se chci jen zeptat jak se hrášek chová v tomto případě. Jinak je to velmi dobrý recept. Děkuji Marie

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 11:09

    Ženský, nehádejme se a pojďme radši zase vařit, to nám jde líp:-))

  • Zdena z JM | 20. 1. 2006 10:52

    Tak se mi zdá,že to paní Oumarová celé převrátila.Agresivní mi svým příspěvkem připadá spíš paní Tereza.

  • Di | 20. 1. 2006 10:03

    Paní oumarová, zkuste se zamystel nad tím, kdo ty slovní půtky vyvolává. A to nejen u tohoto receptu! Jana si rozhodně nezasloužila ty posměšné poznámky o tom, že nikdy neslyšela o zaváření. Třeba opravdu neslyšela, no a co? Třeba se teprve učí vařit a bude zavářet poprvé. No a i kdyby ne! U nás se říká, že žádný učený z nebe nespadl. Někdy je lepší si odpověď v klidu rozmyslet a teprve potom reagovat.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 09:32

    Tak tomuhle se u nás, paní Terezo, říká- pro dobrotu na žebrotu. Mrzí mne, že za to, že jste operativně poradila místo mne, ještě dostanete vyhubováno. Já jsem si toho dotazu všimla až teď a protože už byl zodpovězen, jen mi to nedalo a musela jsem zareagovat. Nemám ráda agresivitu ani ve slovní formě. A pro paní Janu - snad se tak moc nestalo, proboha. Když na sebe i ženský, co maj společný koníček vaření, budou hnusný, tak bude život o moc chudší a smutnější.

  • Jana | 19. 1. 2006 23:10

    Rozhodne jsem se pani Jarcuskova neptala vas,tudiz jste si vasi odpoved mohla klidne ponechat.

  • Marcela Vrabcová | 19. 1. 2006 10:58

    Terezko, znam spoustu lidi, pro ktere je zavarovani spanelska vesnice... Ja se taky obcas radeji petkrat zeptam...

  • Alena H. | 19. 1. 2006 08:41

    Veškerá zelenina se zpracovává v syrovém stavu - okurky buď salátové, já používám přerostlé nakládačky.

  • Tereza Jarčušková | 19. 1. 2006 08:35

    Prosím Vás, veď nakladáte zeleninu, ako tam môžete uvažovať o sladkokyslých uhorkách ? Vy ste nikdy nezavárali ani o zaváraní nepočuli ???

  • Jana | 19. 1. 2006 02:20

    Pani Jaroslavo,ty okurky salatove?Asi ne sladkokysele,kdyz se to dava do kyseleho nalevu.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:41

    Díky za nápad, tohle v sezóně určitě zkusím:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Cukr Hrášek Kapie Mrkev Ocet Okurka Petržel Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Žampionová játra

Žampionová játra

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Domácí pizza I.

Domácí pizza I.

Cuketové nudle

Cuketové nudle

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

40
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
34
Klasické kynuté koláče
Klasické kynuté koláče
27
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
25
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
23
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Janek Ledecký slaví 63: Postava jako ve 20!

Janek Ledecký slaví 63: Postava jako ve 20!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact