• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina pro přípravu vlašského salátu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • okurka 2 díly
    • hrášek 2 díly
    • mrkev 2 díly
    • petržel 1 díl
    • cibule 1 díl
    • kapie 1 díl
    • celer 1/4 dílu
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,25
      l ocet
    • 300
      g sůl
    • cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, dobře promícháme a napěchujeme do sklenic.
2
Zalijeme teplým nálevem a sterilujeme při 85 °C 30 min.
3
Použijeme pro přípravu vlašského nebo bramborového salátu. Je výborná především na přípravu vlašského salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Grilované chobotnice na rukolovém salátu

Grilované chobotnice na rukolovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 20. 1. 2006 15:42

    Já Vám také. Žít a nechat žít je odedávna moje heslo. Proč se hned zlobit kvůli maličkostem, když na světe je dost problémů i bez toho.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 15:39

    Nechcem byť neslušná, ani agresívna a viem, že toto nepatrí ku komentáru k receptom, ale skúste si nájsť môj recept "Kakaové dortíky" a zauvažovať, prečo ste nepovažovali za slušné zastať sa mňa pri útoku p. Aliny o salmonelóze. Prepáčte, ale nemôžem celkom uveriť, že ide o princíp. Ale aj tak vám ponúkam zmier. Prajem vám krásny zvyšok dňa.

  • Di | 20. 1. 2006 15:27

    To se velmi mýlíte, paní Jarčušková. Nemám prostě jen ráda útočné konmentáře, ve kterých si, zdá se, některé přispěvatelky libují. A je mi jedno zda se podepisují Tereza Jarčušková či úplně jinak. Prostě mi vadí, pokud se někdo naváží do jiných a považuji za slušné se těch "deptaných" zastat.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 14:35

    Milá Di, mám pocit, že vám nejde o vec, ale stále len o útok na mňa. Je to už po niekoľkýkrát. Prečo ?

  • Di | 20. 1. 2006 13:35

    Souhlasím.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 12:59

    Pro Di: ano, máte pravdu, omlouvám se. Právě na tom odseknutí mi spočinul zrak při otevření stránky a celé jsem to důkladně nepročetla. Má chyba. Pojďme za tím udělat tlustou čáru...

  • Di | 20. 1. 2006 12:37

    Já se nechci s nikým hádat, paní Oumarová. Na tento web si chodím pro pohodu. Rozhodně se mi ale nelíbí, pokud tu někdo na agresivně vyjíždí na druhé a shazuje je. Jana odsekla právem. Pokud se paní Jarčušková nedovede zdržet svých poznámek s podtextem Jsem nejlepší a nad Vámi se mohu tak akorát zasmát, ať si své komentáře raději nechá.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:57

    Díky za radu a teď už jen čekat na letošní úrodu a hurá na to.

  • Airan | 20. 1. 2006 11:43

    Marie, snad se autorka nebude zlobit kdyz odpovim za ni - hrasek se bude chovat slusne:-)) nezkvasi protoze v receptu je ocet. Nechcete li aby se hrasek a fazolky vam zkazili dejte do sklenice vzdy lzicku octa a zavarujte pak beznym spusobem. Mam to vyzkousene.

  • Alena H. | 20. 1. 2006 11:30

    To jsem netušila, jaká se rozvíří diskuse nad receptem na zavařování, který jsem zde uveřejnila v lednu, když máme na zavařování tolik času.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:23

    Já jen zpátky k receptu- ze zkušenosti mé maminky vím, že mívala potíže se zavařováním hrášku (od čehož pak raději ustoupila) neboť jí po zavaření většinou zkvasill i když byla zkušená a uměla. Tak se chci jen zeptat jak se hrášek chová v tomto případě. Jinak je to velmi dobrý recept. Děkuji Marie

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 11:09

    Ženský, nehádejme se a pojďme radši zase vařit, to nám jde líp:-))

  • Zdena z JM | 20. 1. 2006 10:52

    Tak se mi zdá,že to paní Oumarová celé převrátila.Agresivní mi svým příspěvkem připadá spíš paní Tereza.

  • Di | 20. 1. 2006 10:03

    Paní oumarová, zkuste se zamystel nad tím, kdo ty slovní půtky vyvolává. A to nejen u tohoto receptu! Jana si rozhodně nezasloužila ty posměšné poznámky o tom, že nikdy neslyšela o zaváření. Třeba opravdu neslyšela, no a co? Třeba se teprve učí vařit a bude zavářet poprvé. No a i kdyby ne! U nás se říká, že žádný učený z nebe nespadl. Někdy je lepší si odpověď v klidu rozmyslet a teprve potom reagovat.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 09:32

    Tak tomuhle se u nás, paní Terezo, říká- pro dobrotu na žebrotu. Mrzí mne, že za to, že jste operativně poradila místo mne, ještě dostanete vyhubováno. Já jsem si toho dotazu všimla až teď a protože už byl zodpovězen, jen mi to nedalo a musela jsem zareagovat. Nemám ráda agresivitu ani ve slovní formě. A pro paní Janu - snad se tak moc nestalo, proboha. Když na sebe i ženský, co maj společný koníček vaření, budou hnusný, tak bude život o moc chudší a smutnější.

  • Jana | 19. 1. 2006 23:10

    Rozhodne jsem se pani Jarcuskova neptala vas,tudiz jste si vasi odpoved mohla klidne ponechat.

  • Marcela Vrabcová | 19. 1. 2006 10:58

    Terezko, znam spoustu lidi, pro ktere je zavarovani spanelska vesnice... Ja se taky obcas radeji petkrat zeptam...

  • Alena H. | 19. 1. 2006 08:41

    Veškerá zelenina se zpracovává v syrovém stavu - okurky buď salátové, já používám přerostlé nakládačky.

  • Tereza Jarčušková | 19. 1. 2006 08:35

    Prosím Vás, veď nakladáte zeleninu, ako tam môžete uvažovať o sladkokyslých uhorkách ? Vy ste nikdy nezavárali ani o zaváraní nepočuli ???

  • Jana | 19. 1. 2006 02:20

    Pani Jaroslavo,ty okurky salatove?Asi ne sladkokysele,kdyz se to dava do kyseleho nalevu.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:41

    Díky za nápad, tohle v sezóně určitě zkusím:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Cukr Hrášek Kapie Mrkev Ocet Okurka Petržel Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Linecký koláč s jablky a drobenkou

Linecký koláč s jablky a drobenkou

Ryba s těstovinami

Ryba s těstovinami

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí nutella

Domácí nutella

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

134
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
52
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
35
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka
28
Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
Chlebíčky se surimi …
28
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Zvláštní odhalení na parte!

Jiří Krampol (†87): Zvláštní odhalení na parte!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact