• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina pro přípravu vlašského salátu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • okurka 2 díly
    • hrášek 2 díly
    • mrkev 2 díly
    • petržel 1 díl
    • cibule 1 díl
    • kapie 1 díl
    • celer 1/4 dílu
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,25
      l ocet
    • 300
      g sůl
    • cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, dobře promícháme a napěchujeme do sklenic.
2
Zalijeme teplým nálevem a sterilujeme při 85 °C 30 min.
3
Použijeme pro přípravu vlašského nebo bramborového salátu. Je výborná především na přípravu vlašského salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Grilované chobotnice na rukolovém salátu

Grilované chobotnice na rukolovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 20. 1. 2006 15:42

    Já Vám také. Žít a nechat žít je odedávna moje heslo. Proč se hned zlobit kvůli maličkostem, když na světe je dost problémů i bez toho.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 15:39

    Nechcem byť neslušná, ani agresívna a viem, že toto nepatrí ku komentáru k receptom, ale skúste si nájsť môj recept "Kakaové dortíky" a zauvažovať, prečo ste nepovažovali za slušné zastať sa mňa pri útoku p. Aliny o salmonelóze. Prepáčte, ale nemôžem celkom uveriť, že ide o princíp. Ale aj tak vám ponúkam zmier. Prajem vám krásny zvyšok dňa.

  • Di | 20. 1. 2006 15:27

    To se velmi mýlíte, paní Jarčušková. Nemám prostě jen ráda útočné konmentáře, ve kterých si, zdá se, některé přispěvatelky libují. A je mi jedno zda se podepisují Tereza Jarčušková či úplně jinak. Prostě mi vadí, pokud se někdo naváží do jiných a považuji za slušné se těch "deptaných" zastat.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 14:35

    Milá Di, mám pocit, že vám nejde o vec, ale stále len o útok na mňa. Je to už po niekoľkýkrát. Prečo ?

  • Di | 20. 1. 2006 13:35

    Souhlasím.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 12:59

    Pro Di: ano, máte pravdu, omlouvám se. Právě na tom odseknutí mi spočinul zrak při otevření stránky a celé jsem to důkladně nepročetla. Má chyba. Pojďme za tím udělat tlustou čáru...

  • Di | 20. 1. 2006 12:37

    Já se nechci s nikým hádat, paní Oumarová. Na tento web si chodím pro pohodu. Rozhodně se mi ale nelíbí, pokud tu někdo na agresivně vyjíždí na druhé a shazuje je. Jana odsekla právem. Pokud se paní Jarčušková nedovede zdržet svých poznámek s podtextem Jsem nejlepší a nad Vámi se mohu tak akorát zasmát, ať si své komentáře raději nechá.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:57

    Díky za radu a teď už jen čekat na letošní úrodu a hurá na to.

  • Airan | 20. 1. 2006 11:43

    Marie, snad se autorka nebude zlobit kdyz odpovim za ni - hrasek se bude chovat slusne:-)) nezkvasi protoze v receptu je ocet. Nechcete li aby se hrasek a fazolky vam zkazili dejte do sklenice vzdy lzicku octa a zavarujte pak beznym spusobem. Mam to vyzkousene.

  • Alena H. | 20. 1. 2006 11:30

    To jsem netušila, jaká se rozvíří diskuse nad receptem na zavařování, který jsem zde uveřejnila v lednu, když máme na zavařování tolik času.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:23

    Já jen zpátky k receptu- ze zkušenosti mé maminky vím, že mívala potíže se zavařováním hrášku (od čehož pak raději ustoupila) neboť jí po zavaření většinou zkvasill i když byla zkušená a uměla. Tak se chci jen zeptat jak se hrášek chová v tomto případě. Jinak je to velmi dobrý recept. Děkuji Marie

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 11:09

    Ženský, nehádejme se a pojďme radši zase vařit, to nám jde líp:-))

  • Zdena z JM | 20. 1. 2006 10:52

    Tak se mi zdá,že to paní Oumarová celé převrátila.Agresivní mi svým příspěvkem připadá spíš paní Tereza.

  • Di | 20. 1. 2006 10:03

    Paní oumarová, zkuste se zamystel nad tím, kdo ty slovní půtky vyvolává. A to nejen u tohoto receptu! Jana si rozhodně nezasloužila ty posměšné poznámky o tom, že nikdy neslyšela o zaváření. Třeba opravdu neslyšela, no a co? Třeba se teprve učí vařit a bude zavářet poprvé. No a i kdyby ne! U nás se říká, že žádný učený z nebe nespadl. Někdy je lepší si odpověď v klidu rozmyslet a teprve potom reagovat.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 09:32

    Tak tomuhle se u nás, paní Terezo, říká- pro dobrotu na žebrotu. Mrzí mne, že za to, že jste operativně poradila místo mne, ještě dostanete vyhubováno. Já jsem si toho dotazu všimla až teď a protože už byl zodpovězen, jen mi to nedalo a musela jsem zareagovat. Nemám ráda agresivitu ani ve slovní formě. A pro paní Janu - snad se tak moc nestalo, proboha. Když na sebe i ženský, co maj společný koníček vaření, budou hnusný, tak bude život o moc chudší a smutnější.

  • Jana | 19. 1. 2006 23:10

    Rozhodne jsem se pani Jarcuskova neptala vas,tudiz jste si vasi odpoved mohla klidne ponechat.

  • Marcela Vrabcová | 19. 1. 2006 10:58

    Terezko, znam spoustu lidi, pro ktere je zavarovani spanelska vesnice... Ja se taky obcas radeji petkrat zeptam...

  • Alena H. | 19. 1. 2006 08:41

    Veškerá zelenina se zpracovává v syrovém stavu - okurky buď salátové, já používám přerostlé nakládačky.

  • Tereza Jarčušková | 19. 1. 2006 08:35

    Prosím Vás, veď nakladáte zeleninu, ako tam môžete uvažovať o sladkokyslých uhorkách ? Vy ste nikdy nezavárali ani o zaváraní nepočuli ???

  • Jana | 19. 1. 2006 02:20

    Pani Jaroslavo,ty okurky salatove?Asi ne sladkokysele,kdyz se to dava do kyseleho nalevu.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:41

    Díky za nápad, tohle v sezóně určitě zkusím:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Cukr Hrášek Kapie Mrkev Ocet Okurka Petržel Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Kapustové závitky

Kapustové závitky

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Mrkvový salát III

Mrkvový salát III

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Hovězí šuej ču

Hovězí šuej ču

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

136
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
126
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
46
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
29
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým…
26
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Jablečný povidlovník -…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 16.–17. 8. 2025: Kdo zažije dny plné akce a kdo bude chtít být raději sám?

Horoskop na víkend 16.–17. 8. 2025: Kdo zažije dny plné akce a kdo bude chtít být raději sám?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact