Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Zelené fazolky s vajíčkem a cottagem
Fazolky nakyselo s vejci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborné, zkoušel jsem!
Doporučuji, opravdu výborné
Přidala jsem ještě povařenou pokrájenou mrkev a tofu. Citronové šťávy na 1 vejce tak 2 lžíce. Výsledek fajnovej :-) Dík za inspiraci.
Moc dobré, také vynechávám citron.
Zakusovat chlebem s máslem, moc dobré. Ale taky vynechávám citrón.
Hmmm tak jsem to zkoušela, příště to zkusím bez té citrónové šťávy, přišlo mi to hodně kyselé. Ale jinak dobrota :)
Papriky plněné hermelínem
Francouzský hruškový koláč
Rychlá zelňačka III.
Majonéza ze zakysané smetany
Rajská omáčka, která se musí povést
Sekaná podle Itala
Čínské masové placičky alá Zita…
Marokánky IV.
Jednoduché karamelové řezy
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi