Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Zelené fazolky s vajíčkem a cottagem
Fazolky nakyselo s vejci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborné, zkoušel jsem!
Doporučuji, opravdu výborné
Přidala jsem ještě povařenou pokrájenou mrkev a tofu. Citronové šťávy na 1 vejce tak 2 lžíce. Výsledek fajnovej :-) Dík za inspiraci.
Moc dobré, také vynechávám citron.
Zakusovat chlebem s máslem, moc dobré. Ale taky vynechávám citrón.
Hmmm tak jsem to zkoušela, příště to zkusím bez té citrónové šťávy, přišlo mi to hodně kyselé. Ale jinak dobrota :)
Kapr na černo
Banánový dort
Židovské řízky
Linecké těsto pro začátečníky
Salámová pomazánka III.
Frankfurtská polévka
Přírodní vepřové maso
Vynikající kuře na paprice
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi