Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Zelené fazolky s vajíčkem a cottagem
Fazolky nakyselo s vejci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborné, zkoušel jsem!
Doporučuji, opravdu výborné
Přidala jsem ještě povařenou pokrájenou mrkev a tofu. Citronové šťávy na 1 vejce tak 2 lžíce. Výsledek fajnovej :-) Dík za inspiraci.
Moc dobré, také vynechávám citron.
Zakusovat chlebem s máslem, moc dobré. Ale taky vynechávám citrón.
Hmmm tak jsem to zkoušela, příště to zkusím bez té citrónové šťávy, přišlo mi to hodně kyselé. Ale jinak dobrota :)
Dort Raffaelo
Francouzské kuře II.
Kuřecí kapsa First class
Houbovník z Pojizeří
Mexické maso
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Salát z červeného zelí IV.
Pikantní bramborový guláš
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rybičková pomazánka
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou