Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Zelené fazolky s vajíčkem a cottagem
Fazolky nakyselo s vejci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborné, zkoušel jsem!
Doporučuji, opravdu výborné
Přidala jsem ještě povařenou pokrájenou mrkev a tofu. Citronové šťávy na 1 vejce tak 2 lžíce. Výsledek fajnovej :-) Dík za inspiraci.
Moc dobré, také vynechávám citron.
Zakusovat chlebem s máslem, moc dobré. Ale taky vynechávám citrón.
Hmmm tak jsem to zkoušela, příště to zkusím bez té citrónové šťávy, přišlo mi to hodně kyselé. Ale jinak dobrota :)
Patizony zapečené s hermelínem
Zapečený lilek s fetou
Pečený kapr
Dýňový prívarok
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Lokše (langoše)
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Jidáše - sádlové
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi