Vývar uvedeme do varu, rozdrobíme do něj rohlíky a necháme je rozvařit. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Nakonec do polévky vmícháme rozšlehané vejce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Blanka
|17. 11. 2013 15:55
Mám takový dotaz: S jakou "kostkou vývaru" se vám tento recept osvědčil jako nejchutnější? :-)
Martina
|7. 1. 2013 12:27
Tak presne tuto polevku varila moje babicka. Jako mala jsem ji milovala.
Anonym
|29. 1. 2007 17:02
Tuto polevku delam casto,kdyz se mi nechce varit.Rychle a chutne.
hr
|21. 7. 2006 14:31
V jednoduchosti ....snad jen vývar z masa a je to luxus
Lucie Sl.
|11. 12. 2004 12:40
Kupodivu nápadité, může být i chutné a voňavé. Možná trochu dietní a hlavně velmi rychlý, teplý pokrm.
Martina V.
|20. 10. 2004 14:00
Hm, tohle nám jednou přinesli v restauraci, ale pod názvem Hovězí polévka. Kdyby použili název Žebrácká, možná by nám chutnala lépe, bez pocitu, že jsme se nechali ošidit :-)