Z mouky, soli a nakrájeného másla uděláme drobenku. Pak postupně přiléváme vodu a zpracováváme těsto. Na lehce pomoučeném válu ho rozválíme na kolo a s pomocí válečku přeneseme do vymazané formy na koláč. Přebývající okraje odřízneme nožem a dno na několika místech propícháme vidličkou.
V míse vyšleháme tvaroh s cukrem, vejcem a škrobem. Směs rozdělíme na dvě poloviny a jednu obarvíme kakaem.
3
Každou část náplně naplníme zvlášť do cukrářského sáčku. Do středu připraveného korpusu nastříkáme kolečko světlé náplně, do jejího středu pak nastříkáme trochu kakaové náplně a takto pokračujeme, dokud se náplň nedostane až k okrajům formy.
4
Koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme zhruba 35 minut. Před podáváním necháme koláč vychladnout.