Co takhle vyzkoušet zdravější variantu sekané z krůtího masa? Je lehká a skvěle chutná i za studena. Stačí ji jen správně dochutit!
RADA: Jak nakrájet cibuli nadrobno?
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Co ještě můžete připravit z krůtího masa?
Divoká sekaná
Sekaná na pivu
Plněná sekaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Brokolice s uzeným tofu
Černé trubičky
Pečené vepřové koleno na zelí
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Špagety se špenátovým pestem
Bochánky z odpalovaného těsta
Houskové uzenářské knedlíky
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou