ks
kozí rohy
nakládané, sladkokyselé, dle ostrosti, cca 6 -
pepř mletý
200
g
majonéza
Marináda
1
lžíce
olej
2
lžíce
hořčice plnotučná
2,50
lžíce
kečup - sladký
1
lžíce
worcestrová omáčka
3
lžíce
lák z okurek
nebo kozích rohů či feferonek
Postup přípravy receptu
1
Marináda: v malém kastrolku svaříme za stálého míchání olej, kečup, hořčici, worcester a lák.
2
Salám nakrájíme na slabé nudličky a dáme do mísy. Přidáme jemně pokrájené cibule, okurky a na nudličky pokrájené kozí rohy nebo jiné středně pálivé feferonky.
3
Opepříme a přilijeme zchladlou marinádu a majolku. Vše dobře promícháme a uložíme v chladnu proležet, nejlépe přes noc.