Brambory a pohanku uvaříme zvlášť v osolené vodě. Brambory, uzené maso, klobásu, cibuli nakrájíme na kostičky. Vše smícháme, vložíme do sádlem vymazaného pekáčku, povrch posypeme kolečky cibule a v troubě zapečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|14. 12. 2005 14:18
Pohánku zalejte vriacou vodou, oceďte, nalejte novú vriacu vodu, osoľte, priveďte k varu, odstavte, zakryte a vložte celý hrniec do periny. Myslím tým dobre zakryť, aj paplónom. Nechať 20 min a máte krásne uvarenú pohánku.
Kuchařka on-line
|14. 12. 2005 13:35
Brambory a pohanku uvaříme zvlášť v osolené vodě. Doplněno do receptu.