• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zbojnické kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Zbojnické kotlety

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zbojnické kotlety
Zbojnické kotlety
Zbojnické kotlety
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 40
      g anglická slanina
    • 80
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g zelená paprika
    • 75
      g rajčata
    • 1
      špetka petrželová nať (Na ozdobení)

Postup přípravy receptu

1
Kotlety opláchneme a osušíme. Na okrajích je nařízneme a maso částečně uvolníme od kosti. Mírně naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji krátce po obou stranách opečeme. Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky a na suché pánvi prudce orestujeme. Cibuli najemno posekáme. Žampiony, papriky a rajčata nakrájíme na kousky. Na pánev ke slanině přidáme nejdříve cibuli, až zesklovatí, přimícháme žampiony. Opečeme, přisypeme kousky paprik a nakonec rajčata. Směs promícháme a podle chuti dokořeníme. Na alobal položíme opečené kotlety a poklademe je připravenou směsí. Vše zabalíme a dopečeme v troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3) doměkka. Ozdobíme petrželkou a podáváme s tmavým chlebem nebo s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zbojnické kolínko

Zbojnické kolínko

Vepřové kotlety s kari a žampiony

Vepřové kotlety s kari a žampiony

Hořčičné kotlety na tompě

Hořčičné kotlety na tompě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva J. | 19. 4. 2009 14:03

    Takto připravená kotletka je opravdu dobrá, jenom jsem dala na každou kotletu jedno cca 100g rajče a jednu bílou papriku. V alobalu pak zelenina krásně pustila šťávu, kterou jsem zalila přílohu - rýži. Díky

  • Vlasta | 31. 10. 2004 13:04

    Dobré

  • Anonym | 29. 10. 2004 13:42

    jednoduché, chutné

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Pepř mletý Petrželová nať Rajčata Rostlinný olej Sůl Vepřové kotlety Žampiony Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Bramborové placky

Bramborové placky

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Italský rýžový salát

Italský rýžový salát

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Zapečený lilek s tuňákem

Zapečený lilek s tuňákem

Brokolice pečená s česnekem a citronem

Brokolice pečená s česnekem a citronem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Rýže+čočka s cibulkou - příloha
Rýže+čočka s cibulkou -…
24
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Geňova ex Finková: Druhá svatba nebude! Partner je stále ženatý...

Geňova ex Finková: Druhá svatba nebude! Partner je stále ženatý...

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zbojnická rožeň
Zbojnická rožeň
Zbojnické kolínko
Zbojnické kolínko
Zbojnický salát
Zbojnický salát
Zdobené jidášky
Zdobené jidášky
Zdravá dětská pomazánka
Zdravá dětská pomazánka
  • Recepty.cz
  • Zbojnické kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact