Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listem, paličkami mrkve a hranolky sýra, navrch dáme kousek másla. Vložíme do hlubšího pekáče, zalejeme vodou tak, aby kolínka byla ponořená ve vodě. Celý pekáč zakryjeme alobalem a dáme do horké trouby. Pečeme asi 1,5 hodiny
2
Podáváme v otevřeném alobalu s opečenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vlasta Jiroutová
|13. 1. 2012 20:08
Nam se ta kůže hnusí a kromě toho je velice škodlivá (cholesterol). Ani na kuřeti, krůtě či kachně ji nenecháváme.
Tereza Jarčušková
|24. 2. 2007 13:17
Pani Jolka, nie je to škoda. Vyskúšajte a uvidíte. Ak chcete mať červenú upečenú kôrku na povrchu, vyberte hotové koleno, otvorte alobal a na plechu dopečte do červena. Kožku odkladám do huspeniny. Cez kožu by sa vám to zle špikovalo cesnakom. Cesnakom nešetrite.
Jolka Holka
|23. 2. 2007 13:55
A není to škoda, dělat to bez tý kůžičky? my ji máme všichni moc rádi. Šlo by to udělat i s kůží?
Airan
|22. 2. 2007 16:59
A kolena muzu na jakykoli spusob, s tim syrem je to pro mne novinka. Vyzkousim, pochoutname si a pak napisu:-))