• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zbojnické kolínko
Napište svůj komentář k receptu

Zbojnické kolínko

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zbojnické kolínko
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vepřové koleno
    • 2
      ks česnek paličky
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      ks mrkev
    • 100
      g ovčí sýr
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listem, paličkami mrkve a hranolky sýra, navrch dáme kousek másla. Vložíme do hlubšího pekáče, zalejeme vodou tak, aby kolínka byla ponořená ve vodě. Celý pekáč zakryjeme alobalem a dáme do horké trouby. Pečeme asi 1,5 hodiny
2
Podáváme v otevřeném alobalu s opečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zbojnické kotlety

Zbojnické kotlety

Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

Dušené jehněčí kolínko s květákovo…

Zbojnické placky

Zbojnické placky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Jiroutová | 13. 1. 2012 20:08

    Nam se ta kůže hnusí a kromě toho je velice škodlivá (cholesterol). Ani na kuřeti, krůtě či kachně ji nenecháváme.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2007 13:17

    Pani Jolka, nie je to škoda. Vyskúšajte a uvidíte. Ak chcete mať červenú upečenú kôrku na povrchu, vyberte hotové koleno, otvorte alobal a na plechu dopečte do červena. Kožku odkladám do huspeniny. Cez kožu by sa vám to zle špikovalo cesnakom. Cesnakom nešetrite.

  • Jolka Holka | 23. 2. 2007 13:55

    A není to škoda, dělat to bez tý kůžičky? my ji máme všichni moc rádi. Šlo by to udělat i s kůží?

  • Airan | 22. 2. 2007 16:59

    A kolena muzu na jakykoli spusob, s tim syrem je to pro mne novinka. Vyzkousim, pochoutname si a pak napisu:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Máslo Mrkev Ovčí sýr Pepř mletý Sůl Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Sorrentinos, ravioly se sýrovou omáčkou

Sorrentinos, ravioly se sýrovou…

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Zeleninové smoothie s jablkem

Zeleninové smoothie s jablkem

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

95
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
67
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
65
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
64
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
53
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Zázvorový dip
Zázvorový dip
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zbojnická rožeň
Zbojnická rožeň
Zbojnické kotlety
Zbojnické kotlety
Zbojnický salát
Zbojnický salát
Zdobené jidášky
Zdobené jidášky
  • Recepty.cz
  • Zbojnické kolínko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact