Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, sójovou omáčku a necháme cca 3 hodiny v chladničce uležet. Pak obalíme v solamylu, na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme masovou směs, chvíli restujeme, pak přidáme proužky zelené papriky, restujeme, po chvíli přidáme kolečka rajčat, znovu restujeme, přidáme kolečka cibule, restujeme, vmícháme sterilovaný hrášek, restujeme a nakonec vmícháme dle chuti kečup (případně rajčatový protlak).
2
Podáváme s volským okem a chlebem.
3
Tento pokrm jsem si oblíbila v jedné hospůdce a recept jsem po dlouhé době obdržela, ale bez přesného množství ingrediencí, takže je to na každém, jak si to ochutí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milada Chucoli
|13. 2. 2012 18:28
Proc zelená paprika (v ingrediencích jenom paprika!). Tady se do jídla dává jenom paprika cervená, zelená (osmazená) se pouzívá jako príloha ke grilovanému masu nebo k entrecotu pro svou korenistou chut.