Takto napsaný recept je úplně na prd a nedá se podle něj vařit. Ale vyzkoušela jsem zde v komentářích ten upřesněný od Mirky Sochové ze 10. 12. 2007 a to je teda luxusní, to doporučuji vyzkoušet.
Recept jsem našla v časopise. Upřesńuji tedy: 100 g cukru šleháme se žloutky a zbytek přidáme druhý den. Mouky skutečně 30 g,což jsou 3 polévkové lžíce. Péct asi při 150°C,krásně naskočí a jsou skvělé!!!!! Doporučuji ale aspoň zdvojnásobit dávku,tato je na 1 plech.
prosím,jak se to s množstvím mouky asi 30 dkg a ne 30 g- to by bylo 3 dkg mouky a 18 dkg cukru
Není to vůbec špatné.Dám tomu jedničku
Chyba v množství mouky - pouze 30g, ochladit výkrojky a pečení za nízké teploty!
Myslím,že se dvěma žloutky těstro nespracuji. Nemá se přidat i bílek? Tenhle recept ma chybu.Lota
To mne nenapadlo, jednou Lota podruhé Marie... Já bych si oddělila z uvedeného množství část cukru a mouky od oka. A druhý den přidala ke směsi, až tam si myslím je množství rozhodující.
Už jsem se ptala před l4 dni, a odpověd žádná.
K tomutu účelu také slouží komentáře. Zeptejte se zde.
nemam rada, kdyz jsou recepty bez jmena autora. mame tady otazku ohledne receptu a nevim jak dostat odpoved. Muze to byt zajimavy recept, ale nejak nedokonale vysvetleny.
Jak rozdelit cukr ?