Roštěnky naklepeme, posolíme, svineme a omotáme nití. Závitky potřeme olejem, obalíme v pepři, který jsme nahrubo namleli, a na pánvi na oleji ze všech stran opékáme asi 10 minut. Potom maso vyjmeme a ve výpeku opražíme nakrájenou cibuli, přilejeme víno. Dosolíme a ochutíme hořčicí. Vložíme závitky a pomalu dusíme, dokud maso není měkké. Pokud je třeba, podléváme po troškách horkou vodou. Nakonec přidáme a necháme rozpustit máslo.
2
Podáváme se salátem a hranolky, nebo pečenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavlína Svitáková
|9. 5. 2006 09:34
Hovězí maso + červené víno nikdy nezklame!Toto je navíc s kr.hořčicí,velice zajímavý recept.Ukládám a děkuji Terezko.
Tereza Jarčušková
|5. 5. 2006 07:29
Myslím, že môžete použiť hocijakú pikantnú horčicu : )))
Michaela Atherton
|4. 5. 2006 16:36
Kremzskou horcici u nas nesezenu... myslite, ze Dijon horcice se rozpusti stejne jako kremzska? Vypada to zajimave a rada bych zkusila.
Airan Novakova
|4. 5. 2006 16:28
Terezko, dik za pripomenuti receptu, uz jsem to dlouho nedelala a vsem doma chutna. Priprava je rychla a se snitkem cerstveho tymianu a zrnko jalovce ma chut divociny:-)