Na každý plátek šunky položíme plátek sýra, okurku, proužek papriky, stočíme do roládky a sepneme párátkem. Závitky uložíme na vymazaný pekáč vedle sebe a dáme do trouby při 180 °C Po 5 minutách přelejeme každý závitek lžící vývaru a pečeme ještě 15 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza -
|10. 5. 2007 07:14
Eli, vyskúšam to podľa vás s tou goudou. Bude to mať trocha inú chuť, ale určite výbornú :))) Gouda je dobrá.
eli
|9. 5. 2007 15:18
Jeee, tohle jsem delala zrovna vcera k veceri.. jsem si myslela ze jsem vymyslela recept a on to uz vymyslel nekdo prede mnou:o) No, i kdyz ty moje zavitky byly trosku jinaci.. Nedavala jsem okurky, ale zato jsem platek sunky potrela dijonskou hortici. A misto eidamu goudu.
Tereza -
|9. 5. 2007 14:07
Majka, zo surovej údenej šunky, ale plátky sa narežú tenké,asi 3-4 mm hrubé, hrubšie sa aj zle stáčajú. Pri tenkých plátkoch tých 20 min stačí, údené mäso je rýchlejšie hotové. Ak dáte do nevyhriatej rúry, pridajte asi 5 min viac.
Majka Kvasnicová
|9. 5. 2007 13:46
Dodat na autorku receptu. Uzenú krkovičku nejdřív uvařit a potom ji nakrájet na tenké plátky? Anebo závitky dělat se syrové uzené krkovičky? Stačí 15 minut pečení? Děkuji
Jana singi
|18. 4. 2006 19:01
Závitky jsou výborné. Měli jsme je jenom s chlebem k večeři. Pochutnala si celá rodina. Doporučuju všem.