Eli, vyskúšam to podľa vás s tou goudou. Bude to mať trocha inú chuť, ale určite výbornú :))) Gouda je dobrá.
Jeee, tohle jsem delala zrovna vcera k veceri.. jsem si myslela ze jsem vymyslela recept a on to uz vymyslel nekdo prede mnou:o) No, i kdyz ty moje zavitky byly trosku jinaci.. Nedavala jsem okurky, ale zato jsem platek sunky potrela dijonskou hortici. A misto eidamu goudu.
Majka, zo surovej údenej šunky, ale plátky sa narežú tenké,asi 3-4 mm hrubé, hrubšie sa aj zle stáčajú. Pri tenkých plátkoch tých 20 min stačí, údené mäso je rýchlejšie hotové. Ak dáte do nevyhriatej rúry, pridajte asi 5 min viac.
Dodat na autorku receptu. Uzenú krkovičku nejdřív uvařit a potom ji nakrájet na tenké plátky? Anebo závitky dělat se syrové uzené krkovičky? Stačí 15 minut pečení? Děkuji
Závitky jsou výborné. Měli jsme je jenom s chlebem k večeři. Pochutnala si celá rodina. Doporučuju všem.