• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Závin plněný brynzou
Napište svůj komentář k receptu

Závin plněný brynzou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Závin plněný brynzou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 70
      g uzená slanina
    • 500
      g brambory
    • 120
      g hrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g bryndza
    • 1
      lžíce kopr

Postup přípravy receptu

1
Ve slupce uvařené brambory nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl a vymícháme těsto, které vyválíme na plát. Slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Touto směsí posypeme těsto, posypeme rozdrobenou brynzou a svineme. Zabalíme do utěrky a ve vroucí vodě vaříme 30 minut.
2
Uvařený závin vybalíme, nakrájíme na plátky, pokapeme rozpuštěným sádlem a posypeme koprem. Můžeme polít kysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Slaný koláč s brynzou

Slaný koláč s brynzou

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 3. 10. 2007 07:00

    Ivanka, zásadne aviváž nepoužívam :)))

  • Ivana Přikrylová | 2. 10. 2007 20:51

    Lepší je závin zabalit do alobalu, který se předem potře olejem, aby se nepřilepil, konce dobře zamota a dát vařitt, ušetříte si praní utěrky a závin vám nebude vonět prací aviváží :o)

  • Mila Foglova | 24. 9. 2007 13:26

    Jano, neboj se te uterky, mam to vyzkousene na obycejne bramborove rolade, varim 25 minut a je to opravdu jednoducha mnamka

  • Tereza J. | 22. 9. 2007 13:38

    Janka, v normálnej utierke na riady, zabalíš, zatočíš do utierky, konce previažeš špagátim a vložíš variť do vriacej vody. V polovici času prevrátiš závin naopak. Uvarený vyberieš, špagát odstrániš a závin vyberieš. Sáčok netreba, v tej utirke, keď to stočíš, je závin niekoľkokrát obalený utierkou.

  • Jana Remková | 22. 9. 2007 11:31

    Vůbec si neumím přectavit,jak to mám vařit v té útěrce?Nemělo by se to aspoň vařit v sáčku?Nebo snad v útěrce na páře? Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Cibule Hrubá mouka Kopr Sůl Uzená slanina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexické "Guacamole"

Mexické "Guacamole"

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Výborný karamelový likér

Výborný karamelový likér

Tvarohovo-višňový závin

Tvarohovo-višňový závin

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Citronový dort (řezy) s želé

Citronový dort (řezy) s želé

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Zeleninový salát s domácí zálivkou

Zeleninový salát s domácí zálivkou

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

176
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
53
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
30
Tvarohová štóla
Tvarohová štóla
20
Zapečená cuketa
Zapečená cuketa
14
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Seriálový krasavec Böhm: Otevřeně o životě s partnerem!

Seriálový krasavec Böhm: Otevřeně o životě s partnerem!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Závin plněný brynzou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact