• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Závin plněný brynzou
Napište svůj komentář k receptu

Závin plněný brynzou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Závin plněný brynzou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 70
      g uzená slanina
    • 500
      g brambory
    • 120
      g hrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g bryndza
    • 1
      lžíce kopr

Postup přípravy receptu

1
Ve slupce uvařené brambory nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl a vymícháme těsto, které vyválíme na plát. Slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Touto směsí posypeme těsto, posypeme rozdrobenou brynzou a svineme. Zabalíme do utěrky a ve vroucí vodě vaříme 30 minut.
2
Uvařený závin vybalíme, nakrájíme na plátky, pokapeme rozpuštěným sádlem a posypeme koprem. Můžeme polít kysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Slaný koláč s brynzou

Slaný koláč s brynzou

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 3. 10. 2007 07:00

    Ivanka, zásadne aviváž nepoužívam :)))

  • Ivana Přikrylová | 2. 10. 2007 20:51

    Lepší je závin zabalit do alobalu, který se předem potře olejem, aby se nepřilepil, konce dobře zamota a dát vařitt, ušetříte si praní utěrky a závin vám nebude vonět prací aviváží :o)

  • Mila Foglova | 24. 9. 2007 13:26

    Jano, neboj se te uterky, mam to vyzkousene na obycejne bramborove rolade, varim 25 minut a je to opravdu jednoducha mnamka

  • Tereza J. | 22. 9. 2007 13:38

    Janka, v normálnej utierke na riady, zabalíš, zatočíš do utierky, konce previažeš špagátim a vložíš variť do vriacej vody. V polovici času prevrátiš závin naopak. Uvarený vyberieš, špagát odstrániš a závin vyberieš. Sáčok netreba, v tej utirke, keď to stočíš, je závin niekoľkokrát obalený utierkou.

  • Jana Remková | 22. 9. 2007 11:31

    Vůbec si neumím přectavit,jak to mám vařit v té útěrce?Nemělo by se to aspoň vařit v sáčku?Nebo snad v útěrce na páře? Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Cibule Hrubá mouka Kopr Sůl Uzená slanina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Řez obližprst

Řez obližprst

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Fofrperník

Fofrperník

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Citronovo-hruškový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

64
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
50
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
34
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
25
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Závin plněný brynzou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact