• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Napište svůj komentář k receptu

Zauzený marinovaný losos s cizrnou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 200
      g losos
    • 200
      g mořská sůl
    • 200
      g cukr krupice
    • 50
      g červená řepa vařená
    • 80
      g okurka salátová
    • 50
      ml olivový olej
    • 100
      g citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g cizrna
    • 30
      g česnek
    • 10
      g tahini
    • 40
      g majonéza
    • 30
      g petržel
    • 40
      g ředkvička
    • 7
      g kopr

Postup přípravy receptu

1
Filet z lososa zbavte kostí a kůže, zasypte směsí soli, cukru a nastrouhané řepy. Zabalte ho do fólie a nechte v ledničce 48 hodin marinovat. Pak rybu opláchněte a osušte.
2
Okurku nakrájejte na tenká kolečka, zakápněte olejem, citronem a ochuťte strouhanou kůrou. Osolte a nechte 20 minut odležet. Namočenou cizrnu uvařte doměkka, sceďte a nechte vychladnout – vodu uchovejte. Část cizrny přidejte k okurkám.
3
Zbylou část rozmixujte dohladka s olejem, citronem, solí, nakrájeným česnekem a tahini. Můžete přilít trochu vody, ve které se vařila cizrna

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

4
Majonézu s petrželí, solí, pepřem a citronovou šťávou rozmixujte a nechte vychladit.
5
Lososa krájejte na tenké plátky, které před servisem zauďte. Jídlo ozdobte tenkými plátky ředkviček a čerstvým koprem. MARTIN STANĚK

RADA: Jak připravit ryby?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chřest s marinovaným lososem

Chřest s marinovaným lososem

Snadný marinovaný losos

Snadný marinovaný losos

Lososové sashimi

Lososové sashimi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos FOOD
Pokrmy Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená řepa Česnek Citron Cizrna Cukr krupice Kopr Losos Majonéza Mořská sůl Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Petržel Ředkvička Sůl Tahini
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Tuňáková pomazánka III.

Tuňáková pomazánka III.

Vepřová "pečeně" v papiňáku

Vepřová "pečeně" v papiňáku

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
23
Houbový guláš
Houbový guláš
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Zasněžené ořechy
Zasněžené ořechy
Zatloukané řízky
Zatloukané řízky
Zauzená vepřová panenka
Zauzená vepřová panenka
Zavařená červená paprika
Zavařená červená paprika
Zavařená kapie
Zavařená kapie
Zavařená strouhaná jablka do štrůdlu
Zavařená strouhaná jablka do štrůdlu
  • Recepty.cz
  • Zauzený marinovaný losos s cizrnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact