• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Zastlané kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Zastlané kotlety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 34
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zastlané kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • cibule
    • sýr
    • máslo
    • kotlety vykostěné jsou lepší

Postup přípravy receptu

1
Do skleněné zapékací mísy (nebo pekáče) poklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety, které silně potřeme hořčicí. Mísu nevymazáváme! Cibuli nakrájíme na kolečka a kotlety cibulí zasteleme asi v dvoucentimetrové vrstvě - čili, hodně cibule. A toto celé posypeme vrstvou strouhaného sýra - taky hodně.
2
Přes sýr poklademe proužky másla, mísu přikryjeme a dáme do vyhřáté trouby. Cibule pustí šťávu, pěkně to probublává, až je hotovo, mísu odkryjeme a necháme v troubě cca 10 minut, aby se sýr úplně rozpustil a vytvořil zlatavou kůrčičku. Podáváme s libovolně upravenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety se sýrovohořčičnou náplní

Kotlety se sýrovohořčičnou náplní

Smažené plněné kotlety

Smažené plněné kotlety

Vepřové kotlety na zelí

Vepřové kotlety na zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 9. 11. 2010 11:16

    Jednoduché a moc dobré

  • Iva- Ma | 19. 2. 2009 14:51

    Recept znám delší dobu,ale teď jsem jen zopakovala.Použila sice pěknou krkovičku jinak postup podle autorky.Opravdu výborné maso.Rozhodně si tu 1 zaslouží.

  • Veronika Lagrons | 18. 2. 2009 22:53

    Vynikajici!!!

  • Danka Snášelová | 17. 2. 2009 20:09

    Podobný recept znám již 20 let. Cibulku nakrájenou nadrobno nejdřív usmažím dozlatova. Na každou kotletku pak kladu 1 polévkovou lžíci usmažené cibulky (i s olejem), pak kopečekušlehané (neslazené šlehačky) a vše zasypu strouhaným sýrem. Peču ve vyhřáté troubě cca 20 - 30 min. Uvidíte že bude chutnat.

  • Marie Šindelová | 16. 2. 2009 07:45

    Minulý týden jsem se nechala zlákat krásným názvem receptu,ale kladného ohlasu jsem se nedočkala.

  • Lenka B. | 15. 2. 2009 21:06

    Sice jsem dala menší vrstvu cibule, ale recept je vynikající! Moc jsme si pochutnali a hodnotím za 1*

  • Eva P. | 13. 2. 2009 21:56

    Bohuzel ani nas tento recept nenadchl.Pekla jsem skoro hodinu a cibule i tak byla nedopecena, krupava. Ale mozna to tak ma byt, nechci od toho odrazovat jiné.

  • marie nezlakova | 12. 2. 2009 21:45

    No nevím.Naše chutě jsou zřejmě jiné.Cibuli používám hodně,ale rodinu jsem tedy nepotěšila a to se mi nestává,že by ohrnovali nos všichni.Opakovat už určitě nebudu.

  • Michala Polenská | 11. 2. 2009 15:09

    Dělala jsem včera k večeři. Bylo to moc dobré, jen jsem dala asi zbytečně moc hořčice - půl kelímku, toho menšího, na 600 gr masa (přidala jsem i krémžskou). Příště míň. Dnes měl manžel zbytek k obědu s opečeným bramborem a prý bylo maso mnohem lepší než včera, asi se rozleželo :-)

  • zdenka supolova | 11. 2. 2009 13:26

    Je to dobré,ale zkuste s tatarkou,to je výborné,celý vršek potřít a poklást plátkovým sýrem.A cibuli pod maso.

  • Eva P. | 11. 2. 2009 13:21

    Tak me to bohuzel nenatchlo. Pridala jsem tekutou slehacku, tenkou vrstvu brambor pod maso, pekla skoro hodinu a i tak byla cibule jeste krupava, nedopecena. Ale mozna to tak ma byt, kazdy ma jiné chute, ze. :-)

  • Mabelka Mabelka | 10. 2. 2009 23:47

    Dnes byly k večeři, byly výborné, i když jsem, po přečtení komentářů zjistila, že jsem zapomněla dát máslo. Výborný výsledek to neovlivnilo, možná proto, že jsem dělala z krkovičky.Příloha bramborová kaše.

  • Šárka Kučerová | 10. 2. 2009 16:53

    Jéé teď koukám, že se tam dává hořčice, tu já nedávám.... tak nic, ale je to stále podobné.

  • Šárka Kučerová | 10. 2. 2009 16:51

    Ahoj tento recept děláme dlouho, jen ještě na půl kg kotlety a na cibuli půl skleničky tatarské omáčky a pak nastrouháme sýr. Je to mňamka, tak to zkuste.

  • Marie Svobodová | 10. 2. 2009 16:37

    Místo másla zaleji smetanou na vaření 12% a povrch jemně popráším červ.paprikou pro barvičku.

  • Věra Novotná | 10. 2. 2009 14:38

    Pro zrychlení jsem naskládala vrstvu brambor ještě pod maso a bylo to všechno super.

  • Gábina H | 10. 2. 2009 13:35

    Určitě můžete klidně dávat víc vrstev. Ať se povede :-)

  • Anna Kabátová | 10. 2. 2009 12:53

    Nevím, zda mohu kotlety a cibuli vrstvit? Je nás moc a musím připravit nejméně 10 kotlet. Poradíte mi? Ania

  • recepty 73 | 8. 2. 2009 21:30

    Také dávám šlehačku a sosík z kotlet,cibule a sýra je bomba.Dík za osvěžení paměti.

  • Ostružina Lesní | 8. 2. 2009 18:37

    Já místo másla dávám smetanu, udělá to krásnou šťávičkou. Moc dobré .

  • Danka Snášelová | 18. 5. 2008 16:54

    Recept již znám delší dobu. Jen místo másla dávám na každou kotletu kopeček ušlehané šlehačky. Šlehačka se sýrem a cibulí pustí šťávu a navrchu udělá pěknou kůrčičku. Maso je minutková záležitost. Peču 20 - 30 minut.

  • Lenka B. | 18. 5. 2008 14:22

    Tak jsme právě dojedli a bylo to naprosto úžasné! Už dlouho jsem si takhle nepochutnala!!! Hodnotím za 1*!

  • Zita Matejkova | 15. 9. 2007 17:02

    Já jsem pekla na 200 st. v ohnivzdorné zapékací míse přiklopené 1 hod.a 10 min. odkryté,bylo to výborné.Opravdu záleží v čem pečete,já mám mísu italskou terakotovou něco jako římský hrnec.

  • Naďa- | 4. 8. 2007 11:48

    Musím reagovat a oponovat:autor v receptu nepíše ani čas ani stupně pečení.Tohle dopsala nějká Ivana C.,která si snad dělala legraci,nebo chtěla záměrně pokazit recept.Délku pečení si vyzkouší každý sám,protože každá trouba peče jinak a je to i v závislosti na použitém nádobí.Takže se za Ivanu C. omlouvám.

  • Jana Remková | 2. 8. 2007 13:16

    Výborný recept,jen malá poznámka.Autor napsal dobu pečení na 1 hdinu 20 min,při teplotě 220 stupňů.Já jsem to dělala zhruba 50 min.při teplotě 200 stupňů a kdybych se nepodívala,asi bychom byli bez oběda.Asi každá trouba jinak peče,ale pozor na to.Nemám zapékací misku,tak jsem použila menší pekáček a přikryla jsem to alobalem.Myslím,že je to jedno,nebo ne? Dávám jinak za 1!!!

  • Anonym | 2. 8. 2007 10:26

    TAKHLE DĚLÁM KRÁLÍKA, ALE BEZ SÝRA A CO VÁŽÍ KRÁLÍK DÁM DVJNÁSOBEK CIBULE A KOŘENÍM POUZE VEGETOU.JE TO SKVĚLÉ A ŠTAVNATÉ.

  • Zita Matejkova | 2. 8. 2007 08:58

    Bylo to opravdu velmi dobré a taky hned sežrané,nenechali mi ani kousek.Dávám 1!!!!

  • Jana Remková | 1. 8. 2007 20:32

    Nooo,tak to tedy zítra udělám!! Jeden z málareceptů na kotlety,kde není šlehačka,ikdyž uznávám,že mi nevadí,máme už přešlehačkováno.

  • Daniella O. | 18. 7. 2007 18:04

    Naprosto vynikajici, nenarocne na pripravu a suroviny. Masicko bylo mekke a zespoda krasne opecene. Melo to jenom jednu chybu, ze na me malem nic nezbylo. Bezim koupit vetsi zapekaci misu. Diky Nado, piste dal.

  • Katka Slívová | 5. 7. 2007 19:54

    PROSTĚ BALADA :) Manžel chrochtal blahem a prohlásil, že pokud bude chtít nějaká slečna dostat svého milého na jídlo tak s tímhle ho na 100% lapne :)

  • Jitka Bublová | 14. 5. 2007 13:39

    O víkendu jsem pekla, vynikající. Udělala jsem přesně podle receptu, jen podle komentářů přidala ještě maličko kremžské hořčice. Opravdu to krásně probublávalo, jak píše autorka. Buď mi moc peče trouba nebo málo těsní poklice, zlátlo to tak nějak samo během pečení, ani jsem pak nemusela odkrývat. Masíčko bylo měkkoučké, šťavnaté a mělo výbornou chuť. Zařazuji do rodinného repertoáru a dávám 1. :-)

  • Hana Rožníčková | 30. 1. 2007 19:17

    Tak skoro toto jsem dnes dělala v římském hrnci. Před dokončením jsem posypala sýrem, už jsem nepřiklápěla. Bylo to fantastické, k tomu jsem udělala klasickou bramb. kaši.

  • Nikol | 30. 1. 2007 14:05

    Vyzkoušela jsem a opravdu nemělo chybu ! Masíčko se úplně rozpadalo a horčice mu dodala takovou zajímavou chuť. Dávám za 1.

  • Nikol | 26. 1. 2007 09:54

    Zítra vyzkouším a určitě dám vědět. Ale jelikož tam jsou samé dobré věci, nemůže to být nic jiného než delikatesa.

  • Ivana C. | 15. 11. 2006 14:19

    1,5 hodiny při 220°C.

  • zuzka | 15. 11. 2006 13:59

    můžu se prosím zeptat, jak dlouho se to peče?

  • Anonym | 15. 11. 2006 13:09

    můžu se prosím zeptat, jak dlouho se to peče?

  • Jana | 14. 8. 2006 08:53

    Výborné, o víkendu jsem podle tohoto receptu uvařila pro naši návštěvu (tchyně) a všem jídlo opravdu moc chutnalo. Udělala jsem jedinou úpravu a to, že část cibule jsem dalo už pod maso.

  • sari klimparova | 22. 6. 2006 14:26

    Zdravim mlsounky z Anglie!Pro sveho pritele Colina varim ceskea jidla a toto jej opravdo potesio!!!!Sari

  • Ludmila Tokoliova | 6. 5. 2006 22:51

    Tedy,tomu rikam mnamka!!vyzkousela jsem,jako Maida,potrela jsem i kecupem..a bylo to moooc dbry!manzel se olizoval a musela jsem to delat jeste jednou druhy den:-))

  • Zdena z JM | 2. 5. 2006 06:26

    Vyzkoušela jsem.Pro sebe a pro manžela z kotlety,pro dcery z kuřecích prsíček (to je ta jejich zdravá výživa).Obojí jsem pekla v jednom pekáčku.Bylo to vynikající,masíčko krásně šťavnaté.Dávám za 1.

  • Magdina | 3. 4. 2006 08:06

    V neděli jsem dělala a bylo moc dobré.

  • Lenka | 2. 4. 2006 17:21

    Moc dobré - dostala jsem doma pochvalu L.

  • Iveta Zemanová | 21. 3. 2006 20:25

    Můj muž má mlsný jazýček a s tímhle jsem mu opravdu udělala radost.Moc to všem chutnalo.Opravdu mňamka!

  • Linda Melechinová | 7. 3. 2006 13:15

    Kotlety jsem posypala ještě stejkovým kořením a k normální hořčici přidala krémžskou a výsledek byl také výborný. Tento recept všem dopručuji!

  • Edita Kodetová | 17. 6. 2005 15:05

    Tento recept je opravdu výborný,můžu ho všem doporučit.

  • Maida | 4. 3. 2005 21:51

    Kotlety kromě hořčice potírám ještě kečupem. Je to skvělé!

  • zita | 17. 2. 2005 13:45

    dnes mám narodeniny a od rána rozmýšľam čo večer pre rodinu uklohním. Dakujem za tip. Vyzerá to super a hlavne nenáročné na čas a prácu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kotlety Máslo Pepř mletý Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře královny Kálí

Kuře královny Kálí

Čínské placičky

Čínské placičky

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Cheesecake čokoládový

Cheesecake čokoládový

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Slané lívance

Slané lívance

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

55
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
49
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
31
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
28
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Zastlané kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact