Recept znám delší dobu,ale teď jsem jen zopakovala.Použila sice pěknou krkovičku jinak postup podle autorky.Opravdu výborné maso.Rozhodně si tu 1 zaslouží.
Vynikajici!!!
Podobný recept znám již 20 let. Cibulku nakrájenou nadrobno nejdřív usmažím dozlatova. Na každou kotletku pak kladu 1 polévkovou lžíci usmažené cibulky (i s olejem), pak kopečekušlehané (neslazené šlehačky) a vše zasypu strouhaným sýrem. Peču ve vyhřáté troubě cca 20 - 30 min. Uvidíte že bude chutnat.
Minulý týden jsem se nechala zlákat krásným názvem receptu,ale kladného ohlasu jsem se nedočkala.
Sice jsem dala menší vrstvu cibule, ale recept je vynikající! Moc jsme si pochutnali a hodnotím za 1*
Bohuzel ani nas tento recept nenadchl.Pekla jsem skoro hodinu a cibule i tak byla nedopecena, krupava. Ale mozna to tak ma byt, nechci od toho odrazovat jiné.
No nevím.Naše chutě jsou zřejmě jiné.Cibuli používám hodně,ale rodinu jsem tedy nepotěšila a to se mi nestává,že by ohrnovali nos všichni.Opakovat už určitě nebudu.
Dělala jsem včera k večeři. Bylo to moc dobré, jen jsem dala asi zbytečně moc hořčice - půl kelímku, toho menšího, na 600 gr masa (přidala jsem i krémžskou). Příště míň. Dnes měl manžel zbytek k obědu s opečeným bramborem a prý bylo maso mnohem lepší než včera, asi se rozleželo :-)
Je to dobré,ale zkuste s tatarkou,to je výborné,celý vršek potřít a poklást plátkovým sýrem.A cibuli pod maso.
Tak me to bohuzel nenatchlo. Pridala jsem tekutou slehacku, tenkou vrstvu brambor pod maso, pekla skoro hodinu a i tak byla cibule jeste krupava, nedopecena. Ale mozna to tak ma byt, kazdy ma jiné chute, ze. :-)
Dnes byly k večeři, byly výborné, i když jsem, po přečtení komentářů zjistila, že jsem zapomněla dát máslo. Výborný výsledek to neovlivnilo, možná proto, že jsem dělala z krkovičky.Příloha bramborová kaše.
Jéé teď koukám, že se tam dává hořčice, tu já nedávám.... tak nic, ale je to stále podobné.
Ahoj tento recept děláme dlouho, jen ještě na půl kg kotlety a na cibuli půl skleničky tatarské omáčky a pak nastrouháme sýr. Je to mňamka, tak to zkuste.
Místo másla zaleji smetanou na vaření 12% a povrch jemně popráším červ.paprikou pro barvičku.
Pro zrychlení jsem naskládala vrstvu brambor ještě pod maso a bylo to všechno super.
Určitě můžete klidně dávat víc vrstev. Ať se povede :-)
Nevím, zda mohu kotlety a cibuli vrstvit? Je nás moc a musím připravit nejméně 10 kotlet. Poradíte mi? Ania
Také dávám šlehačku a sosík z kotlet,cibule a sýra je bomba.Dík za osvěžení paměti.
Já místo másla dávám smetanu, udělá to krásnou šťávičkou. Moc dobré .
Recept již znám delší dobu. Jen místo másla dávám na každou kotletu kopeček ušlehané šlehačky. Šlehačka se sýrem a cibulí pustí šťávu a navrchu udělá pěknou kůrčičku. Maso je minutková záležitost. Peču 20 - 30 minut.
Tak jsme právě dojedli a bylo to naprosto úžasné! Už dlouho jsem si takhle nepochutnala!!! Hodnotím za 1*!
Já jsem pekla na 200 st. v ohnivzdorné zapékací míse přiklopené 1 hod.a 10 min. odkryté,bylo to výborné.Opravdu záleží v čem pečete,já mám mísu italskou terakotovou něco jako římský hrnec.
Musím reagovat a oponovat:autor v receptu nepíše ani čas ani stupně pečení.Tohle dopsala nějká Ivana C.,která si snad dělala legraci,nebo chtěla záměrně pokazit recept.Délku pečení si vyzkouší každý sám,protože každá trouba peče jinak a je to i v závislosti na použitém nádobí.Takže se za Ivanu C. omlouvám.
Výborný recept,jen malá poznámka.Autor napsal dobu pečení na 1 hdinu 20 min,při teplotě 220 stupňů.Já jsem to dělala zhruba 50 min.při teplotě 200 stupňů a kdybych se nepodívala,asi bychom byli bez oběda.Asi každá trouba jinak peče,ale pozor na to.Nemám zapékací misku,tak jsem použila menší pekáček a přikryla jsem to alobalem.Myslím,že je to jedno,nebo ne? Dávám jinak za 1!!!
TAKHLE DĚLÁM KRÁLÍKA, ALE BEZ SÝRA A CO VÁŽÍ KRÁLÍK DÁM DVJNÁSOBEK CIBULE A KOŘENÍM POUZE VEGETOU.JE TO SKVĚLÉ A ŠTAVNATÉ.
Bylo to opravdu velmi dobré a taky hned sežrané,nenechali mi ani kousek.Dávám 1!!!!
Nooo,tak to tedy zítra udělám!! Jeden z málareceptů na kotlety,kde není šlehačka,ikdyž uznávám,že mi nevadí,máme už přešlehačkováno.
Naprosto vynikajici, nenarocne na pripravu a suroviny. Masicko bylo mekke a zespoda krasne opecene. Melo to jenom jednu chybu, ze na me malem nic nezbylo. Bezim koupit vetsi zapekaci misu. Diky Nado, piste dal.
PROSTĚ BALADA :) Manžel chrochtal blahem a prohlásil, že pokud bude chtít nějaká slečna dostat svého milého na jídlo tak s tímhle ho na 100% lapne :)
O víkendu jsem pekla, vynikající. Udělala jsem přesně podle receptu, jen podle komentářů přidala ještě maličko kremžské hořčice. Opravdu to krásně probublávalo, jak píše autorka. Buď mi moc peče trouba nebo málo těsní poklice, zlátlo to tak nějak samo během pečení, ani jsem pak nemusela odkrývat. Masíčko bylo měkkoučké, šťavnaté a mělo výbornou chuť. Zařazuji do rodinného repertoáru a dávám 1. :-)
Tak skoro toto jsem dnes dělala v římském hrnci. Před dokončením jsem posypala sýrem, už jsem nepřiklápěla. Bylo to fantastické, k tomu jsem udělala klasickou bramb. kaši.
Vyzkoušela jsem a opravdu nemělo chybu ! Masíčko se úplně rozpadalo a horčice mu dodala takovou zajímavou chuť. Dávám za 1.
Zítra vyzkouším a určitě dám vědět. Ale jelikož tam jsou samé dobré věci, nemůže to být nic jiného než delikatesa.
1,5 hodiny při 220°C.
můžu se prosím zeptat, jak dlouho se to peče?
můžu se prosím zeptat, jak dlouho se to peče?
Výborné, o víkendu jsem podle tohoto receptu uvařila pro naši návštěvu (tchyně) a všem jídlo opravdu moc chutnalo. Udělala jsem jedinou úpravu a to, že část cibule jsem dalo už pod maso.
Zdravim mlsounky z Anglie!Pro sveho pritele Colina varim ceskea jidla a toto jej opravdo potesio!!!!Sari
Tedy,tomu rikam mnamka!!vyzkousela jsem,jako Maida,potrela jsem i kecupem..a bylo to moooc dbry!manzel se olizoval a musela jsem to delat jeste jednou druhy den:-))
Vyzkoušela jsem.Pro sebe a pro manžela z kotlety,pro dcery z kuřecích prsíček (to je ta jejich zdravá výživa).Obojí jsem pekla v jednom pekáčku.Bylo to vynikající,masíčko krásně šťavnaté.Dávám za 1.
V neděli jsem dělala a bylo moc dobré.
Moc dobré - dostala jsem doma pochvalu L.
Můj muž má mlsný jazýček a s tímhle jsem mu opravdu udělala radost.Moc to všem chutnalo.Opravdu mňamka!
Kotlety jsem posypala ještě stejkovým kořením a k normální hořčici přidala krémžskou a výsledek byl také výborný. Tento recept všem dopručuji!
Tento recept je opravdu výborný,můžu ho všem doporučit.
Kotlety kromě hořčice potírám ještě kečupem. Je to skvělé!
dnes mám narodeniny a od rána rozmýšľam čo večer pre rodinu uklohním. Dakujem za tip. Vyzerá to super a hlavne nenáročné na čas a prácu.