Hermelín nakrájíme na plátky, žervé utřeme s česnekem a dosolíme dle potřeby. Ovoce naskládáme mezi plátky hermelínu do středu dáme gervais. Celé posypeme cibulkou a kari kořením.
2
Vhodné jako rychlá večeře, či pro pohoštění s přáteli...
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|19. 6. 2008 17:20
Tohle spapali mí přátelé a prý to nemá chybičku.To mám nejradši,když něco udělám a nedaj mi ochutnat,protože to berou ještě ,když to není načančané. :-))),já je převezlamschovala jsem si,to nic nemění na tom,že to je výborné a díky za tip,tady fakt člověk nezhubne!:-)))Laďka
Monika Krausova
|19. 6. 2008 17:15
cibule muze být jak jarní tak i normální, záleží na libosti.. Gervais je krémový tvarohový sýr:)