Do nádoby vhodné do mikrovlnné trouby dáme hladkou mouku, kterou opatrně smícháme s olejem, abychom dostali kašičku. Vaříme v mikrovlnné troubě 2 min. na 650 W. Po dovaření mikrovlnnou troubu neotvíráme, ale zásmažku necháme ještě 1 min. odstát.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klothylda
|6. 2. 2011 20:33
No, i to se muze stat, jen ne lidem, kteri umi cist! Sice nejsem az takovy priznivec vseho do mikrovlnky. Ale kdyz je potreba neco rychle, tak tenhle postup je pouzitelny (vyzkouseno). Jen nechapu, ze se napred nenaucis normalne bez tech tebou zminenych hrudek a bez mikrovln! To bych co kucharky videla termin "ne moc sikovna" jako opravdu hodne mirny. Ono uz je pak sumak, kde clovek znehodnoti potraviny, zda na plotne, ci v necem jinem
Iva Bašová
|24. 7. 2008 17:15
Děkuji za recept, právě jsem si začoudila byt jako jetě nikdy a spálila prst od talíře! Jsem sice ne moc šikovná kuchařka, ale tento recept fakt ne!!!!! raději hrudky.
Anonym
|12. 5. 2007 13:40
No k tý mikrovlnce. Je mi 20, sem striktní hiphoper, dělam ekonomku a vaření mam jako hobby který zbožňuju. Mikrovlnka prostě neni vono, to potěšení z toho když má člověk na sporáku tři hrnce v kterejch dělá věci na jedno jídlo prostě mikrovlnka nenahradí.
Anonym
|29. 8. 2006 18:51
Zaujímavé,ešte nikdy ma nenapadlo robiť zápražku v mikrovlnke .Privítala by som aj viac receptov pri ktorých sa používa mikrovlnka.