• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks uzený špek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 0,50
      l voda
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      ks brambory střední

Postup přípravy receptu

1
Ve velké hluboké pánvi nebo kastrolu osmahneme na kostičky nakrájené uzené, dokud se částečně nevyškvaří, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou lehce osmahneme (ne dozlatova), přidáme mouku a dohromady mícháme dokud se obsah neprovaří, pak přilijeme vodu, nastrouhané brambory, bujón a cukr.
2
Množství vody dolijeme tak, aby z obsahu vznikla omáčka ani řídká ani hustá. Pořádně promícháme a přidáme prolisovaný česnek, vaříme 15 min.
3
Hustotu regulujeme přiléváním vody. Uvařené kyselé zelí smícháme s omáčkou a dochutíme tak, že buď přiléváme slitou vodu z uvařeného zelí nebo čistou vodu, vše podle kyselosti a vaší chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Kyselé brambory

Kyselé brambory

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • David | 28. 8. 2014 14:29

    Zelí jsem dělal už hodněkrát ale dnes jsem ho poprvé vyzkoušel podle tohoto receptu a musím říct,že lepší jsem nikdy nejedl. Opravdu lahoda! Jednoznačně za 1

  • Ladia
    Ladia | 2. 11. 2010 10:25

    Nepatří do kategorie zavařování

  • H. | 17. 1. 2008 18:12

    Takto se má správně připravovat naše moravské kys.zelí,dávám 1

  • Anonym | 30. 12. 2007 21:40

    omlouvám se, ale asi jsem tady něco udělala špatně při hodnocení, klikala jsem na čísla a čekala, že se mi někde objeví, tak bych nerada zkazila hodnocení, protože je to opravdu dobré- dávám 1

  • Anonym | 30. 12. 2007 21:22

    Recept jsem vyzkoušela a můžu říct, že nám všem moc toto zelí chutnalo.Je dobré si té majdy udělat více a jelikož jsem měla zelí hodně kyselé, ale ve finále bylo málo slané doředila jsem to vodou z vařených brambor.Vřele doporučuji a přeji dobrou chuť !

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cukr Hladká mouka Masox Uzený špek Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Pudinková buchta rychlá a slabá

Pudinková buchta rychlá a slabá

Květákový nákyp s kuřecím masem

Květákový nákyp s kuřecím masem

Vařená čokoládová poleva

Vařená čokoládová poleva

Kuřecí prsa na citronu

Kuřecí prsa na citronu

Domácí chléb pečený v troubě

Domácí chléb pečený v troubě

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

42
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
37
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
32
Květák s těstovinami ala mozeček
Květák s těstovinami ala…
29
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact