Pórek povaříme asi 5 min. v osolené vodě, necháme dobře odkapat. Každý kousek obalíme v plátku šunky a skládáme těsně k sobě do vymazaného pekáčku. Navrch klademe plátky sýra, zalijeme vývarem a zapečeme v troubě, dokud sýr nezíská zlatou barvu.
2
Podáváme se zeleninovým salátem nebo si k tomu přidáme i brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Adela O
|11. 3. 2009 15:59
taky jsme to nemeli se smetanou, ikdyz to urcite bude taky dobry, meli jsme to taky s bramborovou kasi a bylo to naprosto uzasny, pritel snedl skoro celou tu zapekami misu ;-))
Marta U.
|3. 3. 2008 18:45
Recept jsem vyzkoušela, jako přílohu jsme měli bramborovou kaši a bylo to výborné. Souhlasím, že v tomto receptu není třeba přidávat smetanu. Zapékala jsem Blaťáckým zlatem. Dávám 1
Tereza J.
|29. 2. 2008 09:25
V tomto prípade nazalievať smotanou. Jedlo má byť ľahké, syr dá póru výbornú chuť a úplne stačí k tomu zeleninový šalát a máme ľahkú večeru. Nie všetko musí byť zalievané smotanou))
Anonym
|28. 2. 2008 23:10
jeste lepcii je zalyt smetanou nez vyvarem a lehce dochutit treba bazalkou