• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapékané uzené s křenovými jablky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané uzené s křenovými jablky

autor: marjanka43513
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané uzené s křenovými jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek uzené maso - plátky
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks jablka
    • 2
      lžička strouhaný křen
    • 1
      lžička med
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks vejce
    • máslo
    • sýr
    • 1
      lžička mletá paprika

Postup přípravy receptu

1
Dno zapékací mísy silně pomažeme máslem. Poklademe plátky uzeného, posypeme cibulí pokrájenou na tenká kolečka a strouhanými jablky, do kterých jsme přidali vejce, med, sůl, pepř a křen. Sýr smícháme s mletou paprikou a posypeme jím jablka. Zapékáme 25 minut.
2
Podáváme s bramborem, kaší nebo jen tak s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené na cibuli s dušenou mrkví

Uzené na cibuli s dušenou mrkví

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • poutnik 752 | 28. 12. 2007 11:34

    Když jsem to uvařil poprvé (se štouchanými bramborami jako přílohou), byla to báseň stěží popsatelná.Dnes jsem si dovolil modifikaci - pod uzené jsem dal nahrubo nastrouhané polouvařené brambory promíchané s nahrubo nastrouhanou cibulí a trochou douzené slaniny, vrch nad uzené podle receptu - no je to skvělé, ještě teď mám mastnou pusu....

  • Petra K. | 12. 12. 2007 10:47

    Děkuji za výborný recept. Použila jsem naložený křen z obchodu a bylo to také výborné. Dala jsem všechny ingredience a příště dám ještě větší vrstvu křenu, jablíček a sýra.Mňam!

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 16:39

    Lído, tam se snoubí chuť křenu, jablek a medu. Doporučuju vyzkoušet, nám to moc chutnalo. Bylo to něco jiného než jen vařené nebo pečené uzené s kaší, bramb. knedlíkem apod.

  • Ludmila Krutská | 7. 2. 2007 15:00

    Hani, já si vůbec neumím představit jak to bude chutnat a hrozně mě to láká.

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 08:59

    Dávala jsem křen naložený ve skleničce.

  • Jana V. | 7. 2. 2007 01:37

    Je třeba použít strouhaný křen,nebo se dá vzít křen naložený?

  • Lenička.Z | 3. 2. 2007 18:14

    i my dnes měli k obědu,sakum prdum se vším a mlaskali jsme až se nám dělali boule za ušima:o)kombinace křen+jeblka je super.díky za recepis opakovat budeme zajisté:o)

  • Hana Rožníčková | 3. 2. 2007 14:12

    Dnes jsem vyzkoušela k obědu, jen jsem vynechala sýr. Měli jsme s bramborovou kaší a bylo to výborné. Velice jednoduché na přípravu.

  • Zdenka Korábová | 2. 2. 2007 12:13

    To bude určitě báječná kombinace masa a ovoce, určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Jablka Máslo Med Mletá paprika Pepř mletý Strouhaný křen Sůl Sýr Uzené maso - plátky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Výborný dresing

Výborný dresing

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Pesto Rosso

Pesto Rosso

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Doporučujeme

Zapečená vejce po italsku

Zapečená vejce po italsku

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

47
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
39
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
37
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Smutné tajemství Jiřího Bartošky (†78): Bratr umřel sám, na Vánoce!

Smutné tajemství Jiřího Bartošky (†78): Bratr umřel sám, na Vánoce!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

  • Recepty.cz
  • Zapékané uzené s křenovými jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact