Podusíme špenát, ochutíme ho vegetou nebo masoxem a česnekem. Uvaříme špagety, scedíme a smícháme v pekáči se špenátem. Lepší je širší pekáč, aby vznikla tenčí vrstva. Smícháme majonézu s worchestrem a česnekem. Worchestru hodně, aby vznikla nahnědlá hmota. Nalijeme na vrch těstovin a posypeme strouhaným sýrem. Sýr zamačkáme do omáčky. Dáme zapéct, až povrch zhnědne (cca 20 min.).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miluše Vlachová
|5. 2. 2010 07:53
Delikatesa
Marcela Kubíčková
|13. 4. 2008 15:10
výborné, děkui za nápad
Anonym
|4. 2. 2008 20:40
Místo majonézy zakysanou smetanu nebo taveňák, worchester úplně vynechat. A nemíchat špenát s těstovinami, ale vrstvit na sebe. Navrch ještě zalít ukverlaným vajíčkem.
Jana Olšaníková
|4. 2. 2008 17:02
Nejlepšííííí jídlo na světě. Dělávám ho jako delikatesu i pro hosty, ale pak je nám líto, že si není co přidat:)
Anonym
|20. 9. 2006 12:11
Právě to zkouším. Vypadá to dobře. Jen by to chtělo udat množství surovin. Jako začátečník bych to rozhodně uvítala.
sona
|9. 4. 2006 00:09
dneska jsem to delala jako,nechtelo se mi nic vymyslet.a musim pochvalit.vyborne,na jednicku.i manzelovi to chutnalo.misto worcestrove omacky jsem dala sojovou[nema chybu].dekuji