• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 350
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 350
      g těstoviny vřetena
    • 150
      g ementál
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      plechovka žampiony nakládané

Postup přípravy receptu

1
Těstovinová vřetena uvaříme se slané vodě do měkka, kuřecí prsíčka zprudka orestujeme na oleji pokrájená na kostičky, rajčata rovněž nakrájíme na kousky a smícháme se žampiony a steril. hráškem.
2
Nastrouháme Ementál na jemno a smícháme se smetanou. A všechny tyto připravené komponenty zamícháme dohromady a dáme do zapékací skleněné mísy a dáme zapéci. Před tím, než pokrm vyndáme, zalejeme jej rozšlehanými a osolenými vejci. Pro chuť se může pokrm i opepřit. Podáváme s nakládanou okurkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nexxinka | 2. 9. 2014 12:57

    Misto ementálu jsem dala nivu a supr :-)

  • Jana Pf. | 26. 11. 2007 08:12

    Kuřecí maso (opepřené a posypané grilovacím kořením) jsem dala na osmaženou cibulku, kysanou smetanu jsem nahradila sladkou, sterilovaný hrášek opatrně přimíchala až nakonec.Moc jsme si pochutnali.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:20

    Dano,v postupu přípravy máš jasně napsáno,že se smíchá sýr se smetanou a všechno s epak smíchá dohromady.Tak neřeš,jestli mezi těstoviny,nebo jan na povrchu a vše smíchej.Co se týká rozdílů smetan,už to tady bylo mockrát,tak stručně: zakysaná smetana je krémovitý výrobek a různým obsahem tuku,bývá balaná jak jogurt a je to naní napsáno-zakysaná smetana .Smetanou na vaření označujeme většinou smetanu sladkou s obsahem 12% tuku.Opět je to na kelímku nebo krabičce napsáno - 12% tuku.Smetana na šlehání , někdy také jen šlehačka je sladká smetana o obsahu tuku v % 30,32,33 někdy i více-smetana na šlehání exklusive - či jak.Tak snad jsem ti poradila.

  • Dana Pribilova | 10. 9. 2007 11:50

    Myslite,že syr muzu davat nastrohany i mezi testoviny nebo jen na testoviny?Jaky je rozdil mezi smatanou,zakysanou smetanou,smetanou na vareni a slehackou?Jsem kucharka za vsechny prachy...zacinam

  • Myš | 14. 7. 2007 16:11

    Kostky kuřecího masa jsem ještě dochutila bílým prpřem a grilovacím kořením. Do těstovin jsem nakonec přidala ještě jednu a hodně jemno nakrájenou menší cibuli a taky jsem použila podravku. Díky za nápad ! Rajčata miluju a je to příjemná změna od klasických zapečených těstovin ! Díky za nápad !

  • Lusinda | 20. 4. 2007 07:59

    Určitě dobré jídlo a minimum nádobí,hrášek ale raději zkuste mražený-nebude rozměklý.Já jsem to tak udělala a bylo to ok.

  • Edita Marečková | 19. 4. 2007 17:12

    Všichni si moc pochutnali, skvělá inspirace

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:34

    Místo hrášku dám taky kukuřici, hrášek nemusím.

  • lili | 23. 7. 2006 19:48

    Recept je super!! Nezaškodí, když se přimíchá podravka s bylinkami.

  • Denča | 21. 4. 2006 14:05

    Těstoviny miluju,takže super.Dala bych jen více sýru a přidala kukuřici.Jinak bezva.

  • helena imrichova | 19. 4. 2006 21:18

    vynikajicí ,taky jsem dala 2smetany,přidala šunku,misto hrášku kuku,hned zalila vejci rozlehanými s kapkou mleka hodně sýra a bylo to něco uňo ňuňo lepší zapékané těstoviny jsme nejedli.jdu do dalších receptů

  • Anonym | 24. 11. 2005 20:22

    No je to hodně dobré a docela rychlé...moje první vaření a hned super.Dal jsem am místo hrášku kukuřici a 2 zakysané smetany a ještě ke kuřecímu masu asi 80gramů uzeného masa a 3 vuřty a to jsem opekl na pánvy.Jinak krásně a hodně dobr.

  • Andrea Lipovská | 19. 2. 2005 21:55

    Není to špatné,ale vajíčkem by se to dle mého názoru mělo zalít hned na začátku,když to máme ve skleněné míse a kuřecí maso se může nahradit párkem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ementál Kuřecí maso Rajčata Sterilovaný hrášek Těstoviny Vejce Zakysaná smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Langoše jednohubky

Langoše jednohubky

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Domácí čokoládové pralinky

Domácí čokoládové pralinky

Gyros krkovice na cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

64
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
45
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
37
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
34
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
31
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact