• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 350
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 350
      g těstoviny vřetena
    • 150
      g ementál
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      plechovka žampiony nakládané

Postup přípravy receptu

1
Těstovinová vřetena uvaříme se slané vodě do měkka, kuřecí prsíčka zprudka orestujeme na oleji pokrájená na kostičky, rajčata rovněž nakrájíme na kousky a smícháme se žampiony a steril. hráškem.
2
Nastrouháme Ementál na jemno a smícháme se smetanou. A všechny tyto připravené komponenty zamícháme dohromady a dáme do zapékací skleněné mísy a dáme zapéci. Před tím, než pokrm vyndáme, zalejeme jej rozšlehanými a osolenými vejci. Pro chuť se může pokrm i opepřit. Podáváme s nakládanou okurkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nexxinka | 2. 9. 2014 12:57

    Misto ementálu jsem dala nivu a supr :-)

  • Jana Pf. | 26. 11. 2007 08:12

    Kuřecí maso (opepřené a posypané grilovacím kořením) jsem dala na osmaženou cibulku, kysanou smetanu jsem nahradila sladkou, sterilovaný hrášek opatrně přimíchala až nakonec.Moc jsme si pochutnali.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:20

    Dano,v postupu přípravy máš jasně napsáno,že se smíchá sýr se smetanou a všechno s epak smíchá dohromady.Tak neřeš,jestli mezi těstoviny,nebo jan na povrchu a vše smíchej.Co se týká rozdílů smetan,už to tady bylo mockrát,tak stručně: zakysaná smetana je krémovitý výrobek a různým obsahem tuku,bývá balaná jak jogurt a je to naní napsáno-zakysaná smetana .Smetanou na vaření označujeme většinou smetanu sladkou s obsahem 12% tuku.Opět je to na kelímku nebo krabičce napsáno - 12% tuku.Smetana na šlehání , někdy také jen šlehačka je sladká smetana o obsahu tuku v % 30,32,33 někdy i více-smetana na šlehání exklusive - či jak.Tak snad jsem ti poradila.

  • Dana Pribilova | 10. 9. 2007 11:50

    Myslite,že syr muzu davat nastrohany i mezi testoviny nebo jen na testoviny?Jaky je rozdil mezi smatanou,zakysanou smetanou,smetanou na vareni a slehackou?Jsem kucharka za vsechny prachy...zacinam

  • Myš | 14. 7. 2007 16:11

    Kostky kuřecího masa jsem ještě dochutila bílým prpřem a grilovacím kořením. Do těstovin jsem nakonec přidala ještě jednu a hodně jemno nakrájenou menší cibuli a taky jsem použila podravku. Díky za nápad ! Rajčata miluju a je to příjemná změna od klasických zapečených těstovin ! Díky za nápad !

  • Lusinda | 20. 4. 2007 07:59

    Určitě dobré jídlo a minimum nádobí,hrášek ale raději zkuste mražený-nebude rozměklý.Já jsem to tak udělala a bylo to ok.

  • Edita Marečková | 19. 4. 2007 17:12

    Všichni si moc pochutnali, skvělá inspirace

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:34

    Místo hrášku dám taky kukuřici, hrášek nemusím.

  • lili | 23. 7. 2006 19:48

    Recept je super!! Nezaškodí, když se přimíchá podravka s bylinkami.

  • Denča | 21. 4. 2006 14:05

    Těstoviny miluju,takže super.Dala bych jen více sýru a přidala kukuřici.Jinak bezva.

  • helena imrichova | 19. 4. 2006 21:18

    vynikajicí ,taky jsem dala 2smetany,přidala šunku,misto hrášku kuku,hned zalila vejci rozlehanými s kapkou mleka hodně sýra a bylo to něco uňo ňuňo lepší zapékané těstoviny jsme nejedli.jdu do dalších receptů

  • Anonym | 24. 11. 2005 20:22

    No je to hodně dobré a docela rychlé...moje první vaření a hned super.Dal jsem am místo hrášku kukuřici a 2 zakysané smetany a ještě ke kuřecímu masu asi 80gramů uzeného masa a 3 vuřty a to jsem opekl na pánvy.Jinak krásně a hodně dobr.

  • Andrea Lipovská | 19. 2. 2005 21:55

    Není to špatné,ale vajíčkem by se to dle mého názoru mělo zalít hned na začátku,když to máme ve skleněné míse a kuřecí maso se může nahradit párkem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ementál Kuřecí maso Rajčata Sterilovaný hrášek Těstoviny Vejce Zakysaná smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské sendviče

Selské sendviče

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Kávová poleva

Kávová poleva

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Vepřový kotlík s fazolemi

Vepřový kotlík s fazolemi

Ovesné placičky s brokolicí

Ovesné placičky s brokolicí

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

106
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
53
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…
47
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
42
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
40
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact