• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 350
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 350
      g těstoviny vřetena
    • 150
      g ementál
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      plechovka žampiony nakládané

Postup přípravy receptu

1
Těstovinová vřetena uvaříme se slané vodě do měkka, kuřecí prsíčka zprudka orestujeme na oleji pokrájená na kostičky, rajčata rovněž nakrájíme na kousky a smícháme se žampiony a steril. hráškem.
2
Nastrouháme Ementál na jemno a smícháme se smetanou. A všechny tyto připravené komponenty zamícháme dohromady a dáme do zapékací skleněné mísy a dáme zapéci. Před tím, než pokrm vyndáme, zalejeme jej rozšlehanými a osolenými vejci. Pro chuť se může pokrm i opepřit. Podáváme s nakládanou okurkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nexxinka | 2. 9. 2014 12:57

    Misto ementálu jsem dala nivu a supr :-)

  • Jana Pf. | 26. 11. 2007 08:12

    Kuřecí maso (opepřené a posypané grilovacím kořením) jsem dala na osmaženou cibulku, kysanou smetanu jsem nahradila sladkou, sterilovaný hrášek opatrně přimíchala až nakonec.Moc jsme si pochutnali.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:20

    Dano,v postupu přípravy máš jasně napsáno,že se smíchá sýr se smetanou a všechno s epak smíchá dohromady.Tak neřeš,jestli mezi těstoviny,nebo jan na povrchu a vše smíchej.Co se týká rozdílů smetan,už to tady bylo mockrát,tak stručně: zakysaná smetana je krémovitý výrobek a různým obsahem tuku,bývá balaná jak jogurt a je to naní napsáno-zakysaná smetana .Smetanou na vaření označujeme většinou smetanu sladkou s obsahem 12% tuku.Opět je to na kelímku nebo krabičce napsáno - 12% tuku.Smetana na šlehání , někdy také jen šlehačka je sladká smetana o obsahu tuku v % 30,32,33 někdy i více-smetana na šlehání exklusive - či jak.Tak snad jsem ti poradila.

  • Dana Pribilova | 10. 9. 2007 11:50

    Myslite,že syr muzu davat nastrohany i mezi testoviny nebo jen na testoviny?Jaky je rozdil mezi smatanou,zakysanou smetanou,smetanou na vareni a slehackou?Jsem kucharka za vsechny prachy...zacinam

  • Myš | 14. 7. 2007 16:11

    Kostky kuřecího masa jsem ještě dochutila bílým prpřem a grilovacím kořením. Do těstovin jsem nakonec přidala ještě jednu a hodně jemno nakrájenou menší cibuli a taky jsem použila podravku. Díky za nápad ! Rajčata miluju a je to příjemná změna od klasických zapečených těstovin ! Díky za nápad !

  • Lusinda | 20. 4. 2007 07:59

    Určitě dobré jídlo a minimum nádobí,hrášek ale raději zkuste mražený-nebude rozměklý.Já jsem to tak udělala a bylo to ok.

  • Edita Marečková | 19. 4. 2007 17:12

    Všichni si moc pochutnali, skvělá inspirace

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:34

    Místo hrášku dám taky kukuřici, hrášek nemusím.

  • lili | 23. 7. 2006 19:48

    Recept je super!! Nezaškodí, když se přimíchá podravka s bylinkami.

  • Denča | 21. 4. 2006 14:05

    Těstoviny miluju,takže super.Dala bych jen více sýru a přidala kukuřici.Jinak bezva.

  • helena imrichova | 19. 4. 2006 21:18

    vynikajicí ,taky jsem dala 2smetany,přidala šunku,misto hrášku kuku,hned zalila vejci rozlehanými s kapkou mleka hodně sýra a bylo to něco uňo ňuňo lepší zapékané těstoviny jsme nejedli.jdu do dalších receptů

  • Anonym | 24. 11. 2005 20:22

    No je to hodně dobré a docela rychlé...moje první vaření a hned super.Dal jsem am místo hrášku kukuřici a 2 zakysané smetany a ještě ke kuřecímu masu asi 80gramů uzeného masa a 3 vuřty a to jsem opekl na pánvy.Jinak krásně a hodně dobr.

  • Andrea Lipovská | 19. 2. 2005 21:55

    Není to špatné,ale vajíčkem by se to dle mého názoru mělo zalít hned na začátku,když to máme ve skleněné míse a kuřecí maso se může nahradit párkem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ementál Kuřecí maso Rajčata Sterilovaný hrášek Těstoviny Vejce Zakysaná smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Pařížský dort

Pařížský dort

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Maminčiny kuřecí závitky

Maminčiny kuřecí závitky

Medová žebra

Medová žebra

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

104
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
86
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
84
Kapr v trojobale
Kapr v trojobale
46
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…
42
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pohřeb Františka Němce (†92) z Krkonošských pohádek: Loučil se i Satoranský! A rozdávalo se víno

Pohřeb Františka Němce (†92) z Krkonošských pohádek: Loučil se i Satoranský! A rozdávalo se víno

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact