• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny III.
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané těstoviny III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané těstoviny III.
Zapékané těstoviny III.
Zapékané těstoviny III.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g těstoviny
    • 200
      g uzený bůček
    • 1
      ks špekáček
    • 200
      g tvrdý sýr eidam
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 250
      g kysané zelí
    • 1
      ks vejce
    • 1,50
      dl mléko
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • voda na vaření
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Dáme si vařit těstoviny do osolené vody dle návodu. Mezitím nakrájíme na jemno cibuli, česnek, které na pánvi na oleji zesklovatíme. Uzené maso společně se špekáčkem nakrájíme na malé kostičky a přidáme do pánve a restujeme.
2
Po chvíli přidáme jemně nakrájené kyselé zelí, špetku oregána a dále restujeme. V hrníčku rozmícháme vejce, do kterého přidáme trochu soli a mléko. Uvařené těstoviny scedíme a dáme do zapékací mísy, které zalejeme vejcem s mlékem, přidáme směs s pánve a 100 g nastrouhaného sýru.
3
Vše promícháme a dochutíme pepřem a muškátovým oříškem. Zbylých 100 g nastrouhaného sýru posypeme po povrchu. Dáme do trouby zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané těstoviny s rajskou omáčkou

Zapékané těstoviny s rajskou omáčkou

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny V.

Zapékané těstoviny V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míra | 24. 11. 2016 09:51

    A to má s vařením společného co ??? :-P

  • Míra | 24. 11. 2016 09:50

    A to má s vařením společného co ??? :-P

  • iris | 1. 1. 2016 12:48

    vynikajici rychlovka,ktera je chutna,dokonce i muj mlsny buldog slinta okolo trouby :-P

  • Zuzana | 1. 4. 2015 20:46

    ..."sypat" ...vyjmenované slovo...ale jinak bez chyby ;)

  • Petr | 19. 2. 2015 01:06

    vynikajici - dava zapecenym testovinam novou dymenzi. Kvalita celeho pokrmu se dost odviji od kvality zeli.

  • Petr | 19. 2. 2015 01:06

    vynikajici - dava zapecenym testovinam novou dymenzi. Kvalita celeho pokrmu se dost odviji od kvality zeli.

  • Baju | 27. 12. 2014 13:34

    Slovo "výborné" dostatečně nevystihuje, jak je to opravdu výborné! Velmi jsme si pochutnali.

  • Mish.k.a | 30. 6. 2014 19:15

    Bylo mi řečeno, že těstoviny se mají zapékat na 160° :-)

  • Michal Ševčík | 7. 1. 2014 18:06

    Jn. Taky se mi to stalo. Teď to du dělat podruhé a dám tam míň mlíka, respektive skoro žádný radši. Minule mě to pěkně vytočilo.

  • katie | 16. 10. 2013 17:10

    Potrebovalabych malou ale pro mne dulezitou radu. Na kolik stupnu a jak dlouho pect? Dala sem to na 180 ale shora mi to hori a mleko jeste neni stuhle. =-O

  • kotvicka | 1. 8. 2013 12:43

    jako od maminky, přítel mě uctívá:)))

  • Důďa | 4. 1. 2013 10:09

    Super recept!Vynikající! ;-)

  • romča | 4. 3. 2012 13:34

    já to teprve uvařim takže nevím :-\ :-\ :-\

  • elinka | 4. 3. 2012 13:31

    je to dobrý akorát je mi líto že to není aštak vznikající O:-) vý te :-* :-*

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 1. 3. 2012 22:47

    Luxusní! Uvařeno přesně podle receptu a naprosté nadšení. Mňam.

  • Lucie F. | 11. 11. 2009 20:03

    Prave si pochutnavam na techto testovinach. Jsou super.

  • anton 009 | 19. 4. 2009 13:41

    velmi zajímavý recept, všichni známe 'flíčky s uzeným', trochu jsem nepochopil špekáček, kdo má domácí uzený bok, špekáček je zbytečný, já ho nemám koupil jsem česnekový bok, možná by byla dobrá smetana místo mlíka, ale musím říct, zelí dělá své ... jenom a jenom POCHVALA

  • Pavla | 25. 4. 2007 18:45

    vyborne,dekuji za inspiraci,nemeli jsme doma spekacek ani kys. zeli,ale i tak davam za jedna.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kysané zelí Mléko Muškátový oříšek Olej Oregáno Pepř mletý Špekáček Sůl Těstoviny Tvrdý sýr Uzený bůček Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Broskvovo-meruňková marmeláda

Broskvovo-meruňková marmeláda

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

36
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Zpěvačka Katy Perry na noční prohlídce Prahy: Prošmejdila orloj a dopřála si řízek!

Zpěvačka Katy Perry na noční prohlídce Prahy: Prošmejdila orloj a dopřála si řízek!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Další doporučené recepty:

Zapékané plněné brambory
Zapékané plněné brambory
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny s cuketou
Zapékané těstoviny s cuketou
Zapékané těstoviny s rajčaty a špenátem
Zapékané těstoviny s rajčaty a špenátem
Zapékané těstoviny s rajskou omáčkou
Zapékané těstoviny s rajskou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact