Kuře naporcujeme na menší části, osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu jako řízky. Obalené porce kuřete smažíme na tuku (nejlépe v fritovacím hrnci) do světle růžova. Smažené porce naskládáme vedle sebe do pekáčku a zalijeme šlehačkou, kterou jsme ochutili několika střiky worchesterové omáčky. Dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kocurek
|31. 5. 2006 17:35
To musí být šíleně tučné. Smažit na oleji a pak ještě zapékat se šlehačkou...
Lenča
|21. 5. 2006 12:49
Dnes jsem tento recept dělala a řeknu Vám nic,moc.Jednodušší je řízky usmažit klasickým způsobem,potom je dát do pekáčku s trochou másla,stčit do vyhřáté trouby a chvíli nechat.Výsledek je naprosto stejný,rychlejší a levnější.
Jaroslava Oumarová
|9. 2. 2006 12:13
Tohle kuře dělám často a naše holky se po něm můžou utlouct.