• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané plněné brambory
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané plněné brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 26
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané plněné brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 150
      g mozzarella
    • 6
      plátek šunka
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • mletý kmín

Postup přípravy receptu

1
Brambory omyjeme pod proudem vody a očistíme kartáčkem. Ve středu každé vykrojíme menší klínek.
2
Troubu rozpálíme na 180 °C. Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Kolečka rajčat ještě rozpůlíme. Šunku pokrájíme na proužky. Každou bramboru vyložíme šunkou a na ni dáme kousek rajčete a mozzarelly.
3
Připravené brambory naskládáme do vymaštěné zapékací mísy. Na každou položíme vločku másla, posolíme, opepříme a posypeme kmínem. Překryjeme alobalem a zapékáme 50 minut. Servírujeme horké. Jsou ideální podáváné samostatně jako lehká večeře nebo jako rafinovaná příloha k masům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Zapékané brambory (těstoviny) s kapustovou směsí

Zapékané brambory (těstoviny) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeňka Brudná
    Zdeňka Brudná | 21. 3. 2017 10:55

    Brambory mám moc ráda, ale asi bych je nejprve trochu předvařila. Se syrovými brambory mám špatné zkušenosti, dost možná nemám dobrou troubu, ale určitě to vyzkouším!! Už se těším :)

  • Nikd0 | 13. 9. 2016 14:07

    Místo mozzarely jsem použil nivu a chuťově byly dobré. Brambory ale zůstaly tvrdé.

  • Tereza | 3. 1. 2014 02:14

    Nemaji se ty brambory nejprve povarit ? kdyz je omyju a hned je dam do trouby, budou ty brambory mekke? a jak dlouho to mam nechat v troube ? Dekuji za odpoved

  • Patrik | 5. 12. 2012 10:57

    tak sem to dal do trouby jsem zvědav jak to dopande :D =-O :-)

  • Pavlína | 25. 9. 2012 08:46

    Tohle vypadá moc dobře. Všecko bych snědla. 8-) ;-) :-|

  • lenka | 12. 8. 2012 07:23

    je to moc dobry , jenom jsem misto mozzarelly dala normalni goudu a jak to bylo dobry mnam mnam :-* moc dobry recept dííík ;-)

  • katerina83 | 24. 7. 2012 12:33

    zkusim si to taky udělat vypadá to lákavě :-)

  • Kristýna Jasná | 19. 8. 2009 12:36

    Včera jsme je měli na večeři a všichni byli nad míru spokojeni. Jen je pravda, že tu mozzarelu jsem přidala jen chviličku před koncem. Jinak naprosto super...

  • iva nemcova | 1. 5. 2008 12:14

    anicka ma pravdu,mozzarellu je treba dat az uplne ke konci peceni a jen ji nechat kratce zapect,jinak se prilis vypece

  • anicka | 30. 4. 2008 19:49

    Mozzarelu jsem dala přesně podle receptu na začátku zapékaní, ale myslím, že to bylo předčasně, takhle se celá vypekla a zčernala, takže mozzarelu doporučuji prřidat až v průběhu pečení. Jo a místo šunky jsem použila anglickou a nelituju :)

  • Barush | 16. 6. 2007 22:30

    vypadá to hezky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Plněné
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Máslo Mletý kmín Mozzarella Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Jednoduchý jahodový koláč

Jednoduchý jahodový koláč

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

83
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
23
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
21
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou
Kefírový koláč s jablky…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny III.
Zapékané těstoviny III.
  • Recepty.cz
  • Zapékané plněné brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact