• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané plněné brambory
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané plněné brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 26
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané plněné brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 150
      g mozzarella
    • 6
      plátek šunka
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • mletý kmín

Postup přípravy receptu

1
Brambory omyjeme pod proudem vody a očistíme kartáčkem. Ve středu každé vykrojíme menší klínek.
2
Troubu rozpálíme na 180 °C. Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Kolečka rajčat ještě rozpůlíme. Šunku pokrájíme na proužky. Každou bramboru vyložíme šunkou a na ni dáme kousek rajčete a mozzarelly.
3
Připravené brambory naskládáme do vymaštěné zapékací mísy. Na každou položíme vločku másla, posolíme, opepříme a posypeme kmínem. Překryjeme alobalem a zapékáme 50 minut. Servírujeme horké. Jsou ideální podáváné samostatně jako lehká večeře nebo jako rafinovaná příloha k masům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory (těstoviny) s kapustovou směsí

Zapékané brambory (těstoviny) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeňka Brudná
    Zdeňka Brudná | 21. 3. 2017 10:55

    Brambory mám moc ráda, ale asi bych je nejprve trochu předvařila. Se syrovými brambory mám špatné zkušenosti, dost možná nemám dobrou troubu, ale určitě to vyzkouším!! Už se těším :)

  • Nikd0 | 13. 9. 2016 14:07

    Místo mozzarely jsem použil nivu a chuťově byly dobré. Brambory ale zůstaly tvrdé.

  • Tereza | 3. 1. 2014 02:14

    Nemaji se ty brambory nejprve povarit ? kdyz je omyju a hned je dam do trouby, budou ty brambory mekke? a jak dlouho to mam nechat v troube ? Dekuji za odpoved

  • Patrik | 5. 12. 2012 10:57

    tak sem to dal do trouby jsem zvědav jak to dopande :D =-O :-)

  • Pavlína | 25. 9. 2012 08:46

    Tohle vypadá moc dobře. Všecko bych snědla. 8-) ;-) :-|

  • lenka | 12. 8. 2012 07:23

    je to moc dobry , jenom jsem misto mozzarelly dala normalni goudu a jak to bylo dobry mnam mnam :-* moc dobry recept dííík ;-)

  • katerina83 | 24. 7. 2012 12:33

    zkusim si to taky udělat vypadá to lákavě :-)

  • Kristýna Jasná | 19. 8. 2009 12:36

    Včera jsme je měli na večeři a všichni byli nad míru spokojeni. Jen je pravda, že tu mozzarelu jsem přidala jen chviličku před koncem. Jinak naprosto super...

  • iva nemcova | 1. 5. 2008 12:14

    anicka ma pravdu,mozzarellu je treba dat az uplne ke konci peceni a jen ji nechat kratce zapect,jinak se prilis vypece

  • anicka | 30. 4. 2008 19:49

    Mozzarelu jsem dala přesně podle receptu na začátku zapékaní, ale myslím, že to bylo předčasně, takhle se celá vypekla a zčernala, takže mozzarelu doporučuji prřidat až v průběhu pečení. Jo a místo šunky jsem použila anglickou a nelituju :)

  • Barush | 16. 6. 2007 22:30

    vypadá to hezky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Plněné
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Máslo Mletý kmín Mozzarella Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí řízky

Telecí řízky

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Banánové řezy

Banánové řezy

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Jogurtové řezy II.

Jogurtové řezy II.

Cuketové lasagne

Cuketové lasagne

Bramborové klobásy

Bramborové klobásy

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

271
Pestré šťouchané brambory
Pestré šťouchané brambory
102
Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem
Penne s kuřecím masem,…
59
Hrášková polévka - sýrová
Hrášková polévka - sýrová
48
Čína s kuřecím
Čína s kuřecím
44
Jednoduché cappuccino řezy
Jednoduché cappuccino…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Příběh Veroniky: Rakovina děložního čípku změnila můj život. Kéž bych věděla víc o HPV

Příběh Veroniky: Rakovina děložního čípku změnila můj život. Kéž bych věděla víc o HPV

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Petr Novotný (78) 12 let po mrtvici: Užíval si oslavu!

Petr Novotný (78) 12 let po mrtvici: Užíval si oslavu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny III.
Zapékané těstoviny III.
  • Recepty.cz
  • Zapékané plněné brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact