Brambory mám moc ráda, ale asi bych je nejprve trochu předvařila. Se syrovými brambory mám špatné zkušenosti, dost možná nemám dobrou troubu, ale určitě to vyzkouším!! Už se těším :)
Místo mozzarely jsem použil nivu a chuťově byly dobré. Brambory ale zůstaly tvrdé.
Nemaji se ty brambory nejprve povarit ? kdyz je omyju a hned je dam do trouby, budou ty brambory mekke? a jak dlouho to mam nechat v troube ? Dekuji za odpoved
tak sem to dal do trouby jsem zvědav jak to dopande :D =-O :-)
Tohle vypadá moc dobře. Všecko bych snědla. 8-) ;-) :-|
je to moc dobry , jenom jsem misto mozzarelly dala normalni goudu a jak to bylo dobry mnam mnam :-* moc dobry recept dííík ;-)
Včera jsme je měli na večeři a všichni byli nad míru spokojeni. Jen je pravda, že tu mozzarelu jsem přidala jen chviličku před koncem. Jinak naprosto super...
anicka ma pravdu,mozzarellu je treba dat az uplne ke konci peceni a jen ji nechat kratce zapect,jinak se prilis vypece
Mozzarelu jsem dala přesně podle receptu na začátku zapékaní, ale myslím, že to bylo předčasně, takhle se celá vypekla a zčernala, takže mozzarelu doporučuji prřidat až v průběhu pečení. Jo a místo šunky jsem použila anglickou a nelituju :)
vypadá to hezky