• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané plněné brambory
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané plněné brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 26
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané plněné brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 150
      g mozzarella
    • 6
      plátek šunka
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • mletý kmín

Postup přípravy receptu

1
Brambory omyjeme pod proudem vody a očistíme kartáčkem. Ve středu každé vykrojíme menší klínek.
2
Troubu rozpálíme na 180 °C. Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Kolečka rajčat ještě rozpůlíme. Šunku pokrájíme na proužky. Každou bramboru vyložíme šunkou a na ni dáme kousek rajčete a mozzarelly.
3
Připravené brambory naskládáme do vymaštěné zapékací mísy. Na každou položíme vločku másla, posolíme, opepříme a posypeme kmínem. Překryjeme alobalem a zapékáme 50 minut. Servírujeme horké. Jsou ideální podáváné samostatně jako lehká večeře nebo jako rafinovaná příloha k masům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Brambory (těstoviny) s dýní - zapékané

Zapékané brambory (těstoviny) s kapustovou směsí

Zapékané brambory (těstoviny) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeňka Brudná
    Zdeňka Brudná | 21. 3. 2017 10:55

    Brambory mám moc ráda, ale asi bych je nejprve trochu předvařila. Se syrovými brambory mám špatné zkušenosti, dost možná nemám dobrou troubu, ale určitě to vyzkouším!! Už se těším :)

  • Nikd0 | 13. 9. 2016 14:07

    Místo mozzarely jsem použil nivu a chuťově byly dobré. Brambory ale zůstaly tvrdé.

  • Tereza | 3. 1. 2014 02:14

    Nemaji se ty brambory nejprve povarit ? kdyz je omyju a hned je dam do trouby, budou ty brambory mekke? a jak dlouho to mam nechat v troube ? Dekuji za odpoved

  • Patrik | 5. 12. 2012 10:57

    tak sem to dal do trouby jsem zvědav jak to dopande :D =-O :-)

  • Pavlína | 25. 9. 2012 08:46

    Tohle vypadá moc dobře. Všecko bych snědla. 8-) ;-) :-|

  • lenka | 12. 8. 2012 07:23

    je to moc dobry , jenom jsem misto mozzarelly dala normalni goudu a jak to bylo dobry mnam mnam :-* moc dobry recept dííík ;-)

  • katerina83 | 24. 7. 2012 12:33

    zkusim si to taky udělat vypadá to lákavě :-)

  • Kristýna Jasná | 19. 8. 2009 12:36

    Včera jsme je měli na večeři a všichni byli nad míru spokojeni. Jen je pravda, že tu mozzarelu jsem přidala jen chviličku před koncem. Jinak naprosto super...

  • iva nemcova | 1. 5. 2008 12:14

    anicka ma pravdu,mozzarellu je treba dat az uplne ke konci peceni a jen ji nechat kratce zapect,jinak se prilis vypece

  • anicka | 30. 4. 2008 19:49

    Mozzarelu jsem dala přesně podle receptu na začátku zapékaní, ale myslím, že to bylo předčasně, takhle se celá vypekla a zčernala, takže mozzarelu doporučuji prřidat až v průběhu pečení. Jo a místo šunky jsem použila anglickou a nelituju :)

  • Barush | 16. 6. 2007 22:30

    vypadá to hezky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Plněné
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Máslo Mletý kmín Mozzarella Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci "Mandarin"

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…

Majolková bábovka - ořechová

Majolková bábovka - ořechová

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
18
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Česnekové závitky se…
15
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Pavel Trávníček po operaci srdce: Jsem velmi opotřebovaný! Podstoupil další lékařské kúry

Pavel Trávníček po operaci srdce: Jsem velmi opotřebovaný! Podstoupil další lékařské kúry

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Zapékané mexické plátky
Zapékané mexické plátky
Zapékané omelety
Zapékané omelety
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané palačinky s brokolicí
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané roštěnky s křenem
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny II.
Zapékané těstoviny III.
Zapékané těstoviny III.
  • Recepty.cz
  • Zapékané plněné brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact