• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané nudle s jablky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané nudle s jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      hrnek ořechy
    • 8
      ks jablka 7-8
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička skořice

Postup přípravy receptu

1
Uvařené nudle polijeme máslem, posypeme ořechy, cukrem, promícháme. Nakrájená jablka podlijeme trochou vody, posypeme 3 lžícemi moučkového cukru, dusíme doměkka. Dušená jablka posypeme skopřicí a promícháme.
2
Pekáček/ohnivzdornou mísu vymažeme, vysypeme strouhankou (či kokosem, příp. ořechy), vložíme do ní polovinu nudlí, na ně dáme jablka, zakryjeme zbylými nudlemi, ve vyhřáté troubě zapečeme, posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 22. 11. 2010 20:05

    Opraveno ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 11. 2010 22:04

    A to zařazení :-|

  • recepty73
    recepty73 | 19. 11. 2010 19:57

    Výborné,ale kde jsou v surovinách ty nudle???

  • Petra Edelmannová | 12. 3. 2010 13:31

    Dnes jsem delala a jsou vyborne. Pouzila jsem celozrnne nudle,jablka nebyla treba prislazovat,byla sladka dost. Do nudli jsem dala jen pul hrnku cukru, priste zkusim nejaky sirup, necelou pulku masla a roztlucene vlasaky. Navrch pak zbytek platkovych mandli, zapecenim se krasne "vykrupaly" mandle a orechy,co byly nahore, stacilo 10min na 180 horkovzduch. Deti se mohly utlouct!

  • Tereza J. | 30. 7. 2007 17:39

    Helenka, ak sa niečo takéto zapeká, tak sa to zapeká krátko, 10-15 min. Za ten čas to nestihne oschnúť a to má troška inú chuť ako keby ste to nezapiekli. U nás sa zapekajú napr. rezance s orechami alekvárom, tiež sa to nezalieva ničím.

  • Hela - | 30. 7. 2007 16:34

    Lenko, nejen množství cukru a másla, ale nechápu smysl toho zapékání, když se to ničím nezalévá (myslím ani smetanou nebo vejci...). Vždyť to musí být oschlé, leda že by se to peklo v tom másle.

  • Lenka Hrmová | 30. 7. 2007 16:06

    Souhlasím s Vámi Helo, čím méně cukru i soli tím lépe. A to máslo - půl kostky se mi zdá taky dost.

  • Hela - | 30. 7. 2007 10:44

    Něco s tak příšerným množstvím cukru snad není ani možné sníst. Nudle s jabkama dělám leta, bylo to nejoblíbenější jídlo mých dětí. Pouze uvařím nudle, rozdusím jablka nakrájená na plátky se lžící vody + pár hřebíčků a kouskem celé skořice, na talíři přelijí máslem, popráším skořicovým cukrem a už se dlabe!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Moučkový cukr Ořechy Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Čokoládová roláda

Čokoládová roláda

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

64
Dýňová tortila
Dýňová tortila
52
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
43
Máslové řízky
Máslové řízky
40
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
36
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Jiřina Bohdalová (94) po operaci srdce: Lékař řekl, jak na tom je! A Zeman jí poslal vzkaz…

Jiřina Bohdalová (94) po operaci srdce: Lékař řekl, jak na tom je! A Zeman jí poslal vzkaz…

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact