• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané nudle s jablky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané nudle s jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      hrnek ořechy
    • 8
      ks jablka 7-8
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička skořice

Postup přípravy receptu

1
Uvařené nudle polijeme máslem, posypeme ořechy, cukrem, promícháme. Nakrájená jablka podlijeme trochou vody, posypeme 3 lžícemi moučkového cukru, dusíme doměkka. Dušená jablka posypeme skopřicí a promícháme.
2
Pekáček/ohnivzdornou mísu vymažeme, vysypeme strouhankou (či kokosem, příp. ořechy), vložíme do ní polovinu nudlí, na ně dáme jablka, zakryjeme zbylými nudlemi, ve vyhřáté troubě zapečeme, posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 22. 11. 2010 20:05

    Opraveno ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 11. 2010 22:04

    A to zařazení :-|

  • recepty73
    recepty73 | 19. 11. 2010 19:57

    Výborné,ale kde jsou v surovinách ty nudle???

  • Petra Edelmannová | 12. 3. 2010 13:31

    Dnes jsem delala a jsou vyborne. Pouzila jsem celozrnne nudle,jablka nebyla treba prislazovat,byla sladka dost. Do nudli jsem dala jen pul hrnku cukru, priste zkusim nejaky sirup, necelou pulku masla a roztlucene vlasaky. Navrch pak zbytek platkovych mandli, zapecenim se krasne "vykrupaly" mandle a orechy,co byly nahore, stacilo 10min na 180 horkovzduch. Deti se mohly utlouct!

  • Tereza J. | 30. 7. 2007 17:39

    Helenka, ak sa niečo takéto zapeká, tak sa to zapeká krátko, 10-15 min. Za ten čas to nestihne oschnúť a to má troška inú chuť ako keby ste to nezapiekli. U nás sa zapekajú napr. rezance s orechami alekvárom, tiež sa to nezalieva ničím.

  • Hela - | 30. 7. 2007 16:34

    Lenko, nejen množství cukru a másla, ale nechápu smysl toho zapékání, když se to ničím nezalévá (myslím ani smetanou nebo vejci...). Vždyť to musí být oschlé, leda že by se to peklo v tom másle.

  • Lenka Hrmová | 30. 7. 2007 16:06

    Souhlasím s Vámi Helo, čím méně cukru i soli tím lépe. A to máslo - půl kostky se mi zdá taky dost.

  • Hela - | 30. 7. 2007 10:44

    Něco s tak příšerným množstvím cukru snad není ani možné sníst. Nudle s jabkama dělám leta, bylo to nejoblíbenější jídlo mých dětí. Pouze uvařím nudle, rozdusím jablka nakrájená na plátky se lžící vody + pár hřebíčků a kouskem celé skořice, na talíři přelijí máslem, popráším skořicovým cukrem a už se dlabe!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Moučkový cukr Ořechy Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Bramborová musaka

Bramborová musaka

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

67
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
43
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Květák - nakládaný, sterilovaný
Květák - nakládaný,…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact