• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané nudle s jablky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané nudle s jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      hrnek ořechy
    • 8
      ks jablka 7-8
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička skořice

Postup přípravy receptu

1
Uvařené nudle polijeme máslem, posypeme ořechy, cukrem, promícháme. Nakrájená jablka podlijeme trochou vody, posypeme 3 lžícemi moučkového cukru, dusíme doměkka. Dušená jablka posypeme skopřicí a promícháme.
2
Pekáček/ohnivzdornou mísu vymažeme, vysypeme strouhankou (či kokosem, příp. ořechy), vložíme do ní polovinu nudlí, na ně dáme jablka, zakryjeme zbylými nudlemi, ve vyhřáté troubě zapečeme, posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 22. 11. 2010 20:05

    Opraveno ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 11. 2010 22:04

    A to zařazení :-|

  • recepty73
    recepty73 | 19. 11. 2010 19:57

    Výborné,ale kde jsou v surovinách ty nudle???

  • Petra Edelmannová | 12. 3. 2010 13:31

    Dnes jsem delala a jsou vyborne. Pouzila jsem celozrnne nudle,jablka nebyla treba prislazovat,byla sladka dost. Do nudli jsem dala jen pul hrnku cukru, priste zkusim nejaky sirup, necelou pulku masla a roztlucene vlasaky. Navrch pak zbytek platkovych mandli, zapecenim se krasne "vykrupaly" mandle a orechy,co byly nahore, stacilo 10min na 180 horkovzduch. Deti se mohly utlouct!

  • Tereza J. | 30. 7. 2007 17:39

    Helenka, ak sa niečo takéto zapeká, tak sa to zapeká krátko, 10-15 min. Za ten čas to nestihne oschnúť a to má troška inú chuť ako keby ste to nezapiekli. U nás sa zapekajú napr. rezance s orechami alekvárom, tiež sa to nezalieva ničím.

  • Hela - | 30. 7. 2007 16:34

    Lenko, nejen množství cukru a másla, ale nechápu smysl toho zapékání, když se to ničím nezalévá (myslím ani smetanou nebo vejci...). Vždyť to musí být oschlé, leda že by se to peklo v tom másle.

  • Lenka Hrmová | 30. 7. 2007 16:06

    Souhlasím s Vámi Helo, čím méně cukru i soli tím lépe. A to máslo - půl kostky se mi zdá taky dost.

  • Hela - | 30. 7. 2007 10:44

    Něco s tak příšerným množstvím cukru snad není ani možné sníst. Nudle s jabkama dělám leta, bylo to nejoblíbenější jídlo mých dětí. Pouze uvařím nudle, rozdusím jablka nakrájená na plátky se lžící vody + pár hřebíčků a kouskem celé skořice, na talíři přelijí máslem, popráším skořicovým cukrem a už se dlabe!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Moučkový cukr Ořechy Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Italská caponata

Italská caponata

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

196
Dýňová tortila
Dýňová tortila
166
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
145
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact