• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané nudle s jablky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané nudle s jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      hrnek ořechy
    • 8
      ks jablka 7-8
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      lžička skořice

Postup přípravy receptu

1
Uvařené nudle polijeme máslem, posypeme ořechy, cukrem, promícháme. Nakrájená jablka podlijeme trochou vody, posypeme 3 lžícemi moučkového cukru, dusíme doměkka. Dušená jablka posypeme skopřicí a promícháme.
2
Pekáček/ohnivzdornou mísu vymažeme, vysypeme strouhankou (či kokosem, příp. ořechy), vložíme do ní polovinu nudlí, na ně dáme jablka, zakryjeme zbylými nudlemi, ve vyhřáté troubě zapečeme, posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 22. 11. 2010 20:05

    Opraveno ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 11. 2010 22:04

    A to zařazení :-|

  • recepty73
    recepty73 | 19. 11. 2010 19:57

    Výborné,ale kde jsou v surovinách ty nudle???

  • Petra Edelmannová | 12. 3. 2010 13:31

    Dnes jsem delala a jsou vyborne. Pouzila jsem celozrnne nudle,jablka nebyla treba prislazovat,byla sladka dost. Do nudli jsem dala jen pul hrnku cukru, priste zkusim nejaky sirup, necelou pulku masla a roztlucene vlasaky. Navrch pak zbytek platkovych mandli, zapecenim se krasne "vykrupaly" mandle a orechy,co byly nahore, stacilo 10min na 180 horkovzduch. Deti se mohly utlouct!

  • Tereza J. | 30. 7. 2007 17:39

    Helenka, ak sa niečo takéto zapeká, tak sa to zapeká krátko, 10-15 min. Za ten čas to nestihne oschnúť a to má troška inú chuť ako keby ste to nezapiekli. U nás sa zapekajú napr. rezance s orechami alekvárom, tiež sa to nezalieva ničím.

  • Hela - | 30. 7. 2007 16:34

    Lenko, nejen množství cukru a másla, ale nechápu smysl toho zapékání, když se to ničím nezalévá (myslím ani smetanou nebo vejci...). Vždyť to musí být oschlé, leda že by se to peklo v tom másle.

  • Lenka Hrmová | 30. 7. 2007 16:06

    Souhlasím s Vámi Helo, čím méně cukru i soli tím lépe. A to máslo - půl kostky se mi zdá taky dost.

  • Hela - | 30. 7. 2007 10:44

    Něco s tak příšerným množstvím cukru snad není ani možné sníst. Nudle s jabkama dělám leta, bylo to nejoblíbenější jídlo mých dětí. Pouze uvařím nudle, rozdusím jablka nakrájená na plátky se lžící vody + pár hřebíčků a kouskem celé skořice, na talíři přelijí máslem, popráším skořicovým cukrem a už se dlabe!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Moučkový cukr Ořechy Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Koláč s tvarohem a jablky

Koláč s tvarohem a jablky

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

48
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
45
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy
Měsíční krajina (nejen)…
27
Chřestová polévka
Chřestová polévka
23
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Velké změny na filmovém festivalu v Cannes: Zákaz nahoty!

Velké změny na filmovém festivalu v Cannes: Zákaz nahoty!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Zapékané nudle s jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact